Serife_ee 533460 iş olunca yorulursunuz haliyle Allah kolaylık versin her konuda ☺️ ben ev hanımıyım çalışmadığım için yapıyorum kendi işimi. Biraz da hareketli olayım doğumum kolay olsun diye işin kolayına kaçmıyorum.
533460 Serife_ee Aminn hepimiz için kolay doğumlar güzel kavusmalar olsun insallah, iyi yapıyorsunuz masallah hareket sizin guclenmenize sebep oluyor kendinizi asiri yormadan hareket etmek en guzeli☀️
Serife_ee Fundatercuman inşallah 🧡 rahmimiz genişliyormuş her kasılmada belki gününden önce gelir bebişler
Merveofs Serife_ee benim durumlar fena ne aradan var agrizi, sızı, bulantı, kusma ve sıcaklar cabası.. bebiş şükür gayet iyi. Hazırlıklar da da bebişin eşyaları yıkandı ama devamı yok benim daha bircok eksiğim var 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🥺
Serife_ee Merveofs onlar da hallolur inşallah. Benimde geçenler de ilk kez oldu bulantı ama şükür ki fazla sürmeden geçti. Bel ağrısı kramplar çok kötü
Serife_ee 533460 inşallah. Aynen öyle bazen yatayım diyorum o kadar halsiz oluyorum ki yatıp kalkmak bana yaramıyor sersem oluyorum
miraninannesii Serife_ee doktorum kilomdan dolayi diyor canım ama ben normal istediğimi dile getirdim benimde ilk gebeliğim oğlum olucak rabbim nasip ederse inşallah
Serife_ee miraninannesii inşallah gönlünüzce olur her şey. Ben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 60 oldum 65 olmadan doğum olur galiba
Melake miraninannesii kaç kilosunuz ki ben bende obezite derecesindeyim şuan ama normal doğumu bekliyoruz bebek iri olmadığı sürece 35 haftalığım
Svcncmrnz Serife_ee 46 gün kaldı. Hem heycan hem korku hem mutluluk hem stres.. hepsi bir arada. Ama bir an önce vakit gelsin istiyorum bebeğime kavuşmak için gün sayıyorm. Bu arada temizlik bayram sonrası yapacam. Çantalar hazır köşede bekliyor. Hamilelik alttan batmalar olmasa herşey iyi olck ama sağlık olsun diyoruz. Bu ikinci gebelik olmasına rağmen doğumdan korkuyorum 🥺
Princessmom Serife_ee mide yanması rahatszlık bende de var uyuyamrm doktorum gavıscon verdi onu içince yemeklerden sonra çok rahatlatyor tavsye ederm
Serife_ee Princessmom ben ilaç kullanamıyorum vitaminleri bile düzenli kullanmadım 😥 ilaçlardan tiksiniyorum 🙈 tavsiyeniz için teşekkür ederim ☺️
Ceylankuru Serife_ee teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim alalım kucağımıza erken doğum riskim olduğu için herşeyi erken hazırlamak zorunda kaldım
karakiz1 Serife_ee Benimde tam 42 gunum var uygulamaya gore ilk gebeligim heycan korku hepsi var herseyim hazir cok sukur bekliyoruz 💙
miraninannesii Melake 106 kilo olmuşum canım bebek irimi bilmiyrm ama doktorum tombul olucak diyor gelişimi 2 hafta önde gidiyor