Pheebs Esra1990 Benim 1 Ayı bulmuştu gelmesi ama kucuk bir ilçede yaşıyorum normal kargolar da geç geliyor belli günler araç geldiği için siz merkezdeyseniz muhtemelen daha hızlı gelecektir 🥰🥰
Nazendehanim Seda5885 bende bundan Alicam fiyat olarak çok iyi cekmece eklemeyi düşünüyorum bir de 3 bin oluyor mocha değil mi bu 140 cm diye biliyorum 3 yaşına kadar kullanır bence
EsraBaykara Seda5885 güzelmiş beşik. Çilek mobilya umarım hala kalitelidir. Bizim genç odamız 20-25 senelik, kaç kere taşındık söküldü kuruldu hala yeni gibi. Evlendim dolabı ,ranza yatağının birini evime aldım o kadar sağlam :)
Demhat Esra1990 size verilen fiyatta cibünlik yatak korumalıgı ve nevresimi dahil o yüzdendir. Hanımefendinin aldığı boş beşik ve aparatlarsız.
Demhat Esra1990 sizin fiyata korumadık nevresim cibinlik dahil olduğu için. Hanımefendi çıplak beşiği o fiyata almış.sallanma aparatı bile 400 TL
holly Esra1990 Babycom dan aldım gen sene instagram dan bakabilirsiniz ben çok memnunum 5 yaşına kadar kullanalıyo içinde herseyi var ben 900 e almıştım illaki artmıştı e ama çok kaliteli tavsiye ederim
suslubocu Seda5885 3 yıl önce sallanmayan halini 600 tlye almıştım… çok güzel bir beşik şimdi ikinci oğluma kullancam nasipse