Yaseminf Ruveyda_baskapan inan her hafta daha da agirlasacaksin ve pelvis kemiği agrisi yüzünden ben mesela 31. Haftadan beri bacaklarımı yatakta dönerken bile oynatamaz oldum sanki seyimin kemiği kırılmış o yüzden bunlar başlamadan herseyini hazırla ne zaman 35+5oldum anlamadım çantamı 32 de hazırladım yıkama ütü 1 hafta sürüyor yani şimdi başlasan bile 34 35 de hazır olursun bence bekleme artık
Ruveyda_baskapan Yaseminf ağrıyor zaten bacaklarımı kaldırırken genital bölgem ağrıyor , gece sağa sola dönerken aynı şekilde 😂
Arasss6761 32+5 de kontrole gittim dün bebek kilosu 2 kilo dedi doktorum gayet iyi dedi ama bana az geldi 38 haftada alacağını söyledi 3 kilo olur mu acaba o zmna
morportakal Mysaa benim de 44 gün kaldı ben de doğum çantamı hazırlamadım hatta kıyafetlerini yıkamadım bile 9 günlük bayram tatilini bekliyordum. Bizim jenerasyon hamileleri biraz tembel galiba uygulamada görüyorum 24. haftalarda filan hazırlamışlar 😅
Mysaa morportakal aynen aynen bende yıkamadım kenarda duruyorlar yatağını felan da hazırlamadım daha yani 0 hazırlık 2. Gebelik olunca yaparım aman kafasındyım 😀😀