Taila Ozlemelif anladım canım bende hem devrim beye gidiyorum hemde zeynep kamil eğitim araştırma hastanesine.. devrim beyde doğum yapmayı düşünüyor musun?
Ozlemelif Taila yok düşünmüyorum ben zeynep kamili doğum icin tercih edicem normal doğum istiyorum ve çok arastiridm herkez o hastaneye geliyor sırf doğum icin
Merve_dmr MerveTuranTzn peki muayne +ultrason ücretimi alınıyor yoksa sadece ultrasonmu cünkü muayneside 122 yazıyorda
MerveTuranTzn Merve_dmr ikiside Merve_dmr ikisi 122 canm zaten ultrason cekılırken muayenede olmus oluyor
Kumral60 Findix canim kusura bakma bildirim gelmedi oyle denk geldim gordum. Henuz zamanim gelmedi ama arkadas 45 dk surdugunu soyledi cd filan da vermisler gayet memnundu.
Caglaaa Güneşli erdem hastanesi: 300 Türkiye hastanesi:500 ( içeri tek alıyor eş dahil yakını içeri almıyorlar) Koç üniversitesi: 450 (22+5 den sonra bakmıyor)
Caglaaa Ultramed tanı merkezi: normalde 520 eger bir doktor yönlendirirse yada peşin fiyat olursa 350 iniyor yalnız perinatalog değil radyoloji uzmanı doktor 90 yılında mezun olmuş o zaman o bölüm yokmuş ama doktor ayrıntılı ultrasyonda çok iyiymiş hatta çogu hastane doktor bu doktora yönlendiriyormuş (tavsiye üzerine öğrendim) belki işinize yarar bu bilgilerde
Merve_ee Ben bağcılar medılfe hastanesinde perinatoloğa yaptırdım 2 hafta önce 280 tl ye çokta memnun kaldım bilginize fotograf ve ayrıca cd olarakta veriliyor görüntüler, ultrason sırasında da detaylıca anlatıyor.
Emirpasam Üsküdar anadolu hastanesi 200 Üsküdar hospital turk has. 200 Koşuyolu görüntüleme merkezi 350 ben yer bulamadigim için kosuyolu goruntuleme de yaptırdım ama baya memnun kaldım çok ilgili ve detaylı bi rapor cd ve resim aldık. Ama bu yazdığım iki hastaneye gidip memnun kalan tanıdıklarım var . Size tavsiyem 1.5 ay önceden randevunuzu almanız.
Chan Koşuyolu Görüntüleme Merkezi - 550 ₺ (Medipolden gelen hastalara 320₺) Perinatoloji üzerine baya deneyimli bir radyoloji uzmanı bakıyormuş. Bana kendi doktorum önerdi. Bir hafta öncesinden randevu almak yeterli oluyormuş.