kubranur_71 29+4 haftalık hamileyim şuan saanki nefesimle karnımı sisirmisim sanki aşırı derece sis gergin hissediyorum kendimi nefes alcakk yerim yok böyle hissedenler varmı normalmi böyle siginamamak yatakta yatamiyorum bile bu his yüzünden çok zorluyo beni
Fatma-onal kubranur_71 bende 29 haftalık hamileyim dediğiniz gibi hiç bir yere sığamıyorum daralıyorum hemen
Pineapplee kubranur_71 27. Haftadayzi 3 gun önce bana da oldu sanki içim içime bi sığmadı nefes alamadim falan 😞 biraz yürüyüş yapınca lavaboya falan girince azaldi sanki 🙈 çok yemek yiyince oluyor sanırım midemizi çok dolu olunca sığmıyor heralde 🙄 sizde çok yemiş miydiniz
enbiannee kubranur_71 bende 29+4 üm şuan bende aynıyım Rabbim yardımcımız olsun bu sıcaklarda bize 🤲🧿
kubranur_71 iremnur16 nasıl gecicek bu his serklajliyim sanki çocuk hareket ettikçe dikişlerim patliycak sanıyorum
kubranur_71 Pelinakcn gazla ilgili bir problemim yok 🙈 ama bu his yüzünden iki dakka da bir tuvalete gidesim geliyor
iremnur16 Günlerdir aynı şeyi yaşıyorum. Bazen aldığım nefes sanki yetmiyor yarıda kalıyor. Doktoruma söyledim magnezyum takviyesi verdi bu seni rahatlatır dedi 🤷♀️
Aysef27 enbiannee kubranur_71 iremnur16 RuDe Pineapplee Hastane cantalariniz hazirmi peki kizlar eksiklerinizi tamamladinizmi
kubranur_71 Pelinakcn ben 3 gündür böyleyim gaz da kimisinde hamileyken bol bol olurmuş evet bol bol var ama sorunum yok yani bu şekilde hala sorun oluyosa içimde birikiyosa diyecek bişey bulamıyorum 😅😅
kubranur_71 Fatma-onal inşallah biran önce normale döneriz çok zor yatsan yatamiyor kalksan kalkamıyorsun yanlarim bile acıyo yatarken
kubranur_71 Pineapplee ya aslında çok da yiyemiyorum ki ben hiç kilo almadım kilo verdim yani hamile kaldığım kilodan hala dusugum o kiloya bile ulaşamadım dün sabah 10 da kahvaltı yaptım öğlen 1 2 tane meyve atistirdim aksam 6 da ekmeksiz bır tabak yemek yedim başka yok yani aslında canım yemek.istiyor ama bu şişlik izin vermiyor 🙈
Aysef27 kubranur_71 suan ayni haftamizdayiz ayni sorundan şikayetçiyim ustelik midem bi yanıyor donemiyorumda zaten karnimda agirlik hissi kasiklarimda sanci ve bel kismim vok felaket batiyo
kubranur_71 Aysef27 işte artık sağa sola dönmek de zorlaştı sanırım asıl dönem bundan sonrasi yan yatsam yanların agriyo sırt üstü yatıyorum belim ağrıyor 😅🤦🏻♀️
RuDe Bende de özellikle yemek sonrası oluyor aşırı gerilme. Biraz yürüyüş ve tuvalet sonrası bir tık rahatlama oluyor ama sık sık yaşanıyor yine de bu durum. Sanırım doğuma kadar da giderek artar :)
Pineapplee kubranur_71 demekki ic karnınız darda bebis büyümeye çalışıyor dışarı büyüyecek heralde 🤰🏻