Mucizeminigimbenim nurcanqx ayni tarif ettiğin gibi akintilar başlı başına problem günlük ped de kullanamıyorum mantar oluyor hemen surekli camasir değiştiriyorum mecbur iğne batma hissi zaten mahvediyor insani
Mucizeminigimbenim Kubrahmet0807 tuvaletten çıkası gelmiyor insanın ki çıkınca tekrar tuvaleti varmis gibi oluyor çok zor bir durum yolada penguen gibi gidiyorum zaten miz miz miz Kendi kendime sinir oluyorum ☺☺
Mucizeminigimbenim Betus32 gece uykusunu da kaybettim resmen zaten 2 saatte bir tuvalet kalkmak işkence yatakta dönmek skinti agrilardan
Mucizeminigimbenim AysuL dün 1 saat çarşıda isim var di dinlene dinlene yapmama rağmen ayaklarım şiş birde özellikle alt tarafı şişiyor ayağımın
AysuL Çok ilginç ya benim hep yanlar şişiyor dokununca fena acıyor 1 haftadır böyle 5 aydır falan tuz da yemiyorum enfeksiyonum olduğundan bol su da içiyorum ne yapacağımı şaşırdım iyice
Mucizeminigimbenim AysuL agrimasa sismesinin zararı yok diyorum da agri oluyor oda dayanilmiyor surekli yatamiyorsunda iş güç derken hayırlısıyla bir an önce zaman gecsede dogursaydik inşallah
AysuL Aynen öyle son 23 gün gösteriyor biraz daha sikacagiz dişimizi inşallah doğumdan sonra hemen düzelmeye başlar
btlbsr Mucizeminigimbenim bende 33+2 avm kapalı alan ama yürüyüşü tamamlamam adına ve wc yüzünden serin serin karları turluyorum. Antalyadayım. Oldu ki hava serinledi akşamları da temiz havada yürümeye dikkat ediyorum ama benimde çatı bölgemde ağrı oluyor. Yavaş yavaş zorlamadan yürümeye çalış ben bebek toplanırsa biraz dinleniyorum mesela. Rabbim doğru zamanda sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin