Babyravza HalimeElifYilmazKurt benim yeğenimde vardı anestezi verip lazer ile kesiyorlar bebekte h bir sıkıntı olmuyor kesildikten sonra
arastiran_anne Bebeğin emmesini etkilemiyorsa acele etmeyin.Bebek biraz büyüdükten sonra çocuk cerrahisi ufak bi işlemle dil bağını kesiyor. Gebelik ve yenidoğan bebek ile ilgili yararlı bilgiler için; https://www.instagram.com/arastiran.anne/
Tuba06 HalimeElifYilmazKurt evet benim oglumdada vardi 7 yasinda kesildi az bi cizik attilar kucukken anlamadik doktorda demedi sonra konusmasinda sorun olunca goturduk ozaman dediler
Bedirhaninannesi HalimeElifYilmazKurt benim oğlumda vardı doğduğunda farketmiştim. 2 yaşındayken 10 dakikalık bir operasyonla kesildi. Bir-kac saat sıcak biseyler vermiyorsun o kadar. Basir bi şekilde atlatıyor rabbim beterinden korusun geçmiş olsun
Ayseayse5664 HalimeElifYilmazKurt ne olduğunu bilmiyor kızlar nasıl anlaşılıyor bakınca belli oluyor mu dolgunca bende her ihtimale karşı inceleyeyim
HalimeElifYilmazKurt Ayseayse5664 dilinin altında ufak bi deri bağlı oluyo alt damağa nette yaz cnm çıkıyo resimleri bn hamileyken öle nette karşıma geldi etkilenmemek için kapattım ayıldığımda direk fark ettim
Chan Ameliyat sonrası tekrar aynı şekilde kaynamaması için günde bir kaç kere dudak hareketleri yaptırıyorsunuz çocuğa. E buda biraz canı yakabiliyor.
HalimeElifYilmazKurt Chan doktor müdahaleye gerek yok dedi 4 5 aylık olsun bakılır ozaman tekrar dedide insanın içi rahat etmiyo
fatmamusa-28 HalimeElifYilmazKurt merhaba aradan çok zaman geçmiş tecrübenize ihtiyacım var 10 günlük bebeğimde doktor hafif dil bağı var ama çok önemli değil dedi siz neler yaptınız açtırdınız mı dil bağını