Esiii06 Baliminannesii hamileliğimin başından beri vazgeçemediğim tek şey 😂 bir paket alıp aynı gün hepsini bitirmiyorum. Her canım çektiğinde ufak bir kase yiyorum ( 5-6 adet olacak şekilde)
demirrleydi_ Baliminannesii Gönül rahatlığıyla ye ben çok yedim halada yiyiyorum sadece bi gıdımcık kilo yapıyo o kadar 😂
seyma9188 Daha az önce 1 paket süt mısırlı cipsi gömdüm valla canım çok çekti yedim gitti🤣 Sık yemem binde bir canım ister öyle yani
EmelBG_ Baliminannesii Aman ne olucak hersey yiyebilirsin .Sadece midye ,kokerec sakatat tarzı urunler yasaklı oluyor önermiyorlar .Digerleri Fast food yaratıda yok zararına bünyene var fazla kg sadece yani .
Gmzbiri Baliminannesii abartmadan yenebilir bence. Ben arada sırada çok canım çekerse bir bardak kola da içiyorum.
Naz_1648 Baliminannesii bende 27 haftalığım yanlış biliyorum ama ben canım çok istediği zaman yiyorum kendimi sıkmıyorum hergün yemeyin sadece ☺️
Sabibo Baliminannesii çok yedim cips valla en büyük paketlerinden hemde, hala canım isterse bile yerim hepsini. Çok şükür hiç bir sorun da yok