Baliminannesii Kızlar canım çok cips istiyor yiyen varmı 25 haftalık hamileyim ama korkudan yiyemedim
annenur Baliminannesii bulantılarım yüzünden canım hiç istemedi ama yedim birkaç kere 20. Haftalardaydim zararlı tabiki ama canınız istiyorsa birazdan bişi olmaz zaten bende bitiremedim bulandim😂
Sermec27 Baliminannesii gebelik şekeri olduğumu öğrenene kadar yanı 20. Haftaya kadar 3 kere falan yemiştim sonra doğuma kadar yiyememistim 🥰
Eleonora Baliminannesii yedim ve hala yiyiyorum. Colada içiyorum, jelibonda yedim. Baska abur cuburlardan bile yedim.
_Kleopatra_ Baliminannesii bende cips değil çiğ köfte yiyorum dedim, ama cipste bi ara yemiştim aşırıya kaçmadıkça bişey olmaz..
Baliminannesii annenur bakalım azcıkta olsa yicem ilk defa aklıma geldi hiç yemedim hamilelikten beri
Sedaduru Kuzum normalde cips yemezdim ama ilginç bir şekilde bulantıma iyi geliyor hemde canım istiyor ne yapalım yiycez bence tabii doktoruna sor yine de
Ceycey22 Baliminannesii ben yiyorum çok abartmadan 😊 ama önerim sade patates cipsleri Yemen içlerinde sadece patates ve tuz oluyor. Diğerlerinden de yiyorum arada ama
zehra-ss Baliminannesii Doktorumun ilk söylediği şey cips jelibon asitli şeylerden uzak dur. Peki eşim ne yaptı her getir siparişine kargo ücretsiz parasını denkleştirmek için cips sipariş verdi şuan evde dolap dolusu cips var ben yemediğim için o da yiyemez dimi ama 😄😄 İtiraf etmeliyim bi kere yemiştim 🤭
MomSes Baliminannesii bu zamana kadar sadeve sağlıklı şeyler tukettiyseniz tebrik ederim Her hafta cips yerim ne olacak neyden korkuyorsunuz anlamıyorum ben
Munure Baliminannesii bende 3 aylık hamileyim hiç yemedim ama bu aralar o kadar çok çekti ki canım biraz yedim bende baktım herkes yiyormuş. inşallah bişey olmaz ya