Es5ra Dildil teşekkürler nasipse ocak da doğum yapacağm🤗o yüzden uzun kollu ve pantolonlu arıyorum.sizde güle güle kullanırsnz inş
Tugbamete Elif54 ben yaptım canım ürünleri güzel ve güvenilir bi site teyit için cepten ulaştılar onay verdim 2.ci gün ürünlerim elime ulaştı..
Elif54 Tugbamete teşekkür ederim..doğuma daha var alinacaklari ordan alırım madem güvenilir diyosunuz 😊👍sağolun.
Tugbamete Kızlar babybird diye bi markayla karşılaştım duyan bilen var mı bu babyjem in tırnak bakım çantasının aynısı o markada 45 lira sizce alınır mı
Maviss Esra93 Tasarimfeyza yi öneriyorum cnm ben yaptırdım hatta kargo dahil eve 73 liraya maliyeti oldu yıkadım çok şükür elhamdülillah sorun bile çıkmadı ilk hastane kıyafeti Rabbim nasip ederse onu giydircem tulum şapka eldiven
Maviss Kızlar civillimden babynest aldım harika modeller gelmiş 120 TL fiyatı uygun dün aldım almak isteyen varsa tavsiye ederim doğumdan sonra her yerde kullancam
Littlemisssunshine Biricikk kargo dahil en uygun jokerde. Az öncr 44 tlye aldım kargosuz olarak, gezinirken ücretsiz kargo kodu çıktı kullanıverdim :)
Littlemisssunshine Bir de 70*130 kenar koruyuculuk lazım bana. Civildeki taç uyku setinin içindeki uyar mı kızlar sizce? https://www.civilim.com/tac-daisy-battaniyeli-bebek-uyku-seti-pembe-62897
Dygtlg Littlemisssunshine benim yatağım 80*140 kenar koruyucu a bebekten aldım 40*210 5 cm kısaydı seninkine tam olr diye düşündüm
Bsranurr Aybuke35 evet baktım oraya 3 tane ürün siparişi verdim hoşuma giderse ordan alırım hep 😍çok sağol
Kadirvemalik Bsranurr nasıl beğendin mı ürünleri tatlım. Benim ürünlerin kargoya verilmiş 2 güne gelir ınsallah 🤗
Bsranurr Kadirvemalik sipariş verdim gerçekten çok güzel erkek bebek için bugün paylaştığı zıbınlın gömlek ve pantolon var ya onun grisini sipariş verdim 5 ki set ve battaniye inş güzeldir canım ya sen neler aldın
Aysenurtimurcin Bilge35 hayirlisiyla insallah sag salim kucaginiza alin bende karatas hastanesinde yapicam
Babydr Sabitleme neden kalktıki böyle önemli bir konu ne güzel takip ediyorduk indirimleri paylaşıyorduk @adm