rileyss DidemKzlyelYolta bu arada ben sanal marketten denedim 1 paket 2 1 paket 3 numara sepete ekledigimde indirim yapmadı. mağazadan bu sekilde aldığınızda indirim yaptı mı acaba?
CansuOztomurcuk rileyss Bende denedim olmadı. Sonra ikisini de aynı beden seçince otomatik düştü fiyat. 2 bezin de birebir aynı olması lazım galiba. 🙄
DidemKzlyelYolta rileyss rileyss yeterli olmaz ama başka kampanyalarda olur diye ben 4 paket aldım.haftada bir paket kullanılıyormuş.
Biricikk Lansinoh göğüs kremi Desitin pişik kremi ( üstünde yine formül yazan) Ariyorum en uygun nereden alabilirim bilgisi olan varmi.
Minanin_Annesi Biricikk En uygun burda https://www.kirmizibeyazeczane.com/urun/lansinoh-hpa-lanolin-meme-ucu-yaralari-icin-krem-40ml
Esraodaci migrosta bebek bezlerinde bir alana diğeri %40 indirimli ,1-2-3-4 ekim tarihleri arasında kızlar.Money club karta indirim geçerli
RabiaGlck Kızlar geçen gün e bebekten Kraft calipso elit dönenceli park yatak alacaktık 1200 lira biraz pahalı gelmişti diye almamıştık o yatak bugün indirime girmiş 840 tl ye çok kullanışlı bir şeye benziyor şu an direk onu aldık. Dönencesi var sallanıyor büyüklüğü 70 e 120 alt değiştirme yeri var. Onun içine gene kraft ın visco yatağı 300 küsürden 216 ya düşmüş. Civilde hala 300 küsür ve kolay kolay indirime girmeyen bi ürünmüş. Almak isteyenler kaçırmasın derim
Zmraemr RabiaGlck park besik icin bebek yorganini kaca kac alacaksiniz nevresim aldim ben ama yorgan kaldi
Aybuke35 Bsranurr ugurlubebe instagramda hesabı var ve web sitesi de var kapıda nakit ve kredi kartı ödemesi var uygun fiyatlı ve kaliteli
Bsranurr Aybuke35 evet baktım oraya 3 tane ürün siparişi verdim hoşuma giderse ordan alırım hep 😍çok sağol
Aliceindunyasi Melisa07 geçen hafta ben hepsiburadadan merhaba bebek setini 144tl ye aldım ama devam etmiyor galiba kampanya kırmızıbeyaz eczanede uygun oluyor genelde onun dışında