Bilge35 Kızlar istanbulda oturanlar kaçırmayın babymall un istanbul Haramidere ye açılışa özel %80 indirimi olacakmış.👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣💃💃💃💃💃💃
Yeniievli reklamlarda görüp civilin sitesine bi bakayım dedim.anne yanı portatif beşikler 189 dan 129 a düşmüş.kararsız kaldım gören var mı ? Güzelmidir sizce. Ha ayrıca cansısbeybi bebek şampuanı bi alana bi bedava(500ml) 9.90, bir de 10 lu pamuk hastane çıkışları 69.90 a düşmüştü kızlar.
ZeynepHaliTademir Yeniievli ben aldım o beşikten iki gün sonra geldi gayet güzel sağlam bişeye benziyor ve sepette 109 liraya düştü. Yanında diğer indirimli tulum çıtçıtlı badi filanda aldım onların fiyatları da düştü. Beşiği yatak odasında kullanmak için aldık, orası için gayet ideal bence.
Burcu16 Yeniievli annem hastane çıkışından yedek aldı hatta üstü Gül nakışlı görmüşsünüzdür yeri çok güzel indirim bitmeden kesinlikle alın
pamuk_anne Nefesimm yani 900 tane pamuk 65liraydi galiba ben aldığımda. Hala da fiyatı aynı diye biliyorum.
SevdaTacoluBakr burcuakbasss nerde cnm ben saadetdere deyim Haramidere metrobüs E5 üstündemi açılacak yer adı ne geciyor
Selenemesia Kızlar baby2go araba alan kullanan var mı hepsiburadada indirimde ama emin olamadım kullanışlı ve kaliteli olup olmadığından
Gkgk Esilaebru evet canım gayet güzel ve şık duruyor beğendik biz kendi İnstagram adresinden aldık tossie
Karabiberim85 Kızlar a101 e 4 ekimde çocuk bornoz gelecekmiş. Ben 3.4 yaş icin almıştım baska yerden bebekken de kullanılır. Bu arada 25 TL olacakmıs
Minanin_Annesi Esra8861 https://www.hepsiburada.com/mustela-merhaba-bebek-cantasi-p-SGBESGBEMUSTELA89#reviews Bu ama değişmiş hemen fiyatı
glam behrem internet sitesinde bulamadım mağazasından almıştım. Düz renk olanlar. Ben beyazını aldım. Pembe ve mavisi de vardı. 3 parça. İç zıbın, dış zıbın, patikli alt. Özellikle iç zıbın kumaşını çok beğendim.