TugbaKnalada Tugbamete pahalı hepsiburadada indirime giriyor ben dün 144 e aldım. 3 gün öncede 159 idi.
Blackmelody Kızlar e bebekte alt temizleme pamuğu indirime girmiş yoksa yine aldatmaca bir indirim mı? Eski fiyatı bilen var mı
pamuk_anne Blackmelody o şekildeyken ben almıştım. Yani yeni bir indirim değil eskiden de o şekilde indirimli aynı fiyatti sadece şu an reklamını yaptılar 🤗 bence fiyat iyi ama.
Deletedmom342 Bebek odası takımı alıcaklar alfemoda %20 indirim var ben 5200e takım aldım haberiniz olsun 💜💜
Papatyamoms Deletedmom342 çilekte iki model mocha ve selena serisi 3 kapılı dolap normal beşik ve şifonyer 2900
Zmraemr Aybuke35 uye olduktan sonra 3 gun icinde kod geliyormuş kontrol edin e postanızı ama %50 indirim deyip fiyat uçmuş pek kârı yok gibi
Aybuke35 Zmraemr şimdi baktımda gelmiş teşekkür ederim. Internneten baktım 60 70 tl fiyatlar burda kuponla 25 tl geliyor ucuz değil mi ?
behrem glam hangilerinden aldınız acaba link atmanız mümkün mü? şu dümdüz olanlardan mı? hardal sarısı, gri, siyah, yeşil gibi renkleri olanlardan mı?
glam behrem internet sitesinde bulamadım mağazasından almıştım. Düz renk olanlar. Ben beyazını aldım. Pembe ve mavisi de vardı. 3 parça. İç zıbın, dış zıbın, patikli alt. Özellikle iç zıbın kumaşını çok beğendim.
Esilaebru Gkgk a.s canim baktın mi nasıl ve nerden aldın cnm begendin mi tavsiye ediyorsan bende alim olmazsa
Gkgk Esilaebru evet canım gayet güzel ve şık duruyor beğendik biz kendi İnstagram adresinden aldık tossie
Bilge35 Burcu16 rica ederim . Gittigidiyordan aldığım mağaza adanada yani insallah bulursunuz . Bulamassanız yardımcı olurum. Youtube den minimoda bebek in Kraft book plus ı anlattığı videoyu izleyin mutlaka . Renk olarak ben siyah tercih ettim bu arada 😊 aynı model pek pregodada var kıyaslayın denk gelirse
Burcu16 Bilge35 tamam incelicem canım benim cok tskler🙏🏻 Miniğinle güzel günlerde kullanmak nasip olsun sanada tez zamanda😍
Bilge35 Semaburak acayip uygun hemde . 😀 sadece battaniye o fiyat anca. İnşallah güzel çıkar aldınızmı
Ciseemirleroglu Besafe oto koltuklari e bebekte indirimde 3 gunlugune... dolarin arasiyla 2 katina cikmisti fiyatlar simdi %30 indirim👍
NekwaSultan Duygus55 canim pompa simdiden alma gerekirse mutlaka elektirikli ve 2 li al Ben lansinoh kullandim Avent mauel almistim Bin pişman oldum.