Drycgds Tugbamom valla bende cinsiyetini öğrendim şubatı bekliyorum bnde duydum büyük indirim olcak diye ama ne kadar doğru görcez
Tubasim E-bebekte ayıcıklı patikli velsoft tulum indirimde yazmışlardı ben de aldım ürün geldi çok güzel hatta en büyüğü 9 aydı 12 ay olanı göndermişler çok iyi oldu. Stok biterken denk gelmişti bana da bitmeden yetişmişim :) şimdi sıra bebekte 🙈 hamile kalırsam insallah tulumu hazır 😂
Hilalaslankumcu Tubasim insallah Allah gönlünüze göre hayırlı zamanda nasip eder inşallah Bebeğim ve ben size dua ettik 🙏
Bebegimcanimm https://www.instagram.com/p/BsK5-JEFtKG/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=q9lywo4fly2p alize puffy bebek battaniyelerini burdan geldiğini bildiren annelere özel 65 TLye örücem bilginiz olsun hamişler neredeyse ip maliyeti kadar bebekleriniz üşümesin ve yeter ki bana dua edin ben de hamileyim sonucta 🤗 detayları dm atarsanız görüşürüz bekliyorum 💕
cilm Bebegimcanimm toplam 7 ip gidiyo iplerinde tane fiyatı 10 tl .. siz 65 tl ye örücem diyosunuz... birde kargo parası var... yapmayın yaa müşteri kazancam diye
Bebegimcanimm cilm ben 5 iple 90*90 tam kare battaniye cıkarıyorum canım fiyatım da tamamen buradaki annelere özel zaten 💕 sevgiler hayırlı kazanclar sana tatlım
reyhan_55 cilm bende yaptim kendim icin ipini 8,5 tl ye almistim kare istiyorsan 5 ip gidiyor dikdörtgen istiyorsan 7 ip gidiyor ipleri gercekten pahali ama cok kolay 1 günde bitirilebilir
Bebegimcanimm cilm öyle denk gelmiş senden sonra paylaştığımı sen dedikten sonra farkettim ayrıca ben daha önce de yazmıstım buraya zaten iplerimin de tane fiyatı 10 TL değil benim aldığım yerde. O yüzden lütfen yargısız infaz yapma bana olur mu 😘
cilm Bebegimcanimm hamilesin ve seni kırmak istemem canm😊sadece merak ettigim için sordum. başka ard niyet yok yanii😘
Lalin06 SibelAltunkArslan ben 3 lü takım aldım sabahlık ve gecelik kullandım obama kullanılmıyor lavaboya rahat çıkmanız için bilginiz olsun
Asyanil Nursen21 ben gittim baktım bugün carrefoursada yoktu müslin bez belkide kalmamıştı alamadım bilmiyorum
NurdanTY Jokerde de bazı ürünlerde %20 indirim var. Krem bez şampuan gibi ürünlerde. İndirim çok değil ama ilgilenen olursa bilgisi olsun :)