Tugbamete Nenehatun ben ilk filesiz yıkadım bi sıkıntı olmadı fakat olmucak anlamına gelmez minicik şeyler nolur nolmaz diye aldım şimdi onla yıkıyorum sonuçta 5 liralık şey al gitsin zararı olmaz 😊
Duman123 https://instagram.com/tesbihyasinmevlidhediye?utm_source=ig_profile_share&igshid=lmy5si9e1saq Kızlar çok uygun . Büyük kampanya var
Simayyy Burcum32 siparişi verip gruba ilk linki atan bendim ama benimki de iptal olmuş ne yazıkki stokta kalmamış
071015 Burcum32 Simayyy aslında tekrar bi tane mavi kulaklı yıldızlı tulum gelmiş ama yenidoğan bedeni yazıyor tulum çok güzel ama boyundan emin olamadığım için sipariş vermedim 🤔
gozdektk Tugba92 canım daha ayın 12 de kargoya veriliyormuş yani daha ulaşmadı ama instagramda fenomen anneleri paylaşmıştı orda gördüm güvenilir olmasa onlar paylaşmaz zaten 🙂
Tugba92 gozdektk çok indirim var herseyde ondan korkuyor insan ister istemez sağol canım inşallah kalitelidir
Smye Kızlar Konya da olan varsa my grosss larda sleppy ve molfix indirimde sleppy 40 adet yeni doğan 19.95 ti sizce Nası benim gördüğüm en uygun fiyat
busraalibebisi Teachermom06 gimatın oradaki büyük mağazasında mı yoksa acityin içindede var mı bugun gitmeyi düşünüyorum bende
Tugce60 Selam kızlar arkadaşım çok güzel convers adidas bebek patikleri örüyor tavsiye ederim https://instagram.com/patikcim60?utm_source=ig_profile_share&igshid=q7gl4hm9dkel
Asyanil Nursen21 ben gittim baktım bugün carrefoursada yoktu müslin bez belkide kalmamıştı alamadım bilmiyorum
kuzucukveben Aslikannnn evimin_deseni instagram saygasından aldım istediğim ölçüde yaptılar hemen kargoya verdiler... güvenilir bir firma. Bende postların birinde kızlar tavsiye etmişti ordan duydum
Tugbamom Kızlar merhaba e bebek şubatta büyük indirim yapıcak diye bu sayfaya yazmışlardı gerçekten olucak mı haberiniz var mı
Drycgds Tugbamom valla bende cinsiyetini öğrendim şubatı bekliyorum bnde duydum büyük indirim olcak diye ama ne kadar doğru görcez
Buse1907 Tugbamom Evet oluyormuş canım iki kuzenimde geçen sene bi çok ihtiyacını ordan almışlar. Bana da bekle dediler. Her gün farklı ürünlerde indirim oluyormuş. İnşallah olur eksik çok onu bekliyorum bende 😊
Tuba_44 Tugbamom evet doğru %28 yapacak şuandada indirim var %50 tekstil bazı ürünleri ben e bebek çalışanıyım