Teachermom06 Ahsenveannesi biz de 7 Aralık da sipariş verdik ama hala gelmedi.mahalle Ptt sinden mi yoksa başka bir yerden mi
nura23 071015 Nazli67 öğlen aslında stok bitmisdi demek ki 1 kaç saat önce yeniden stok olmuş yeniden bitmiş. belki gece yeniden olur stokta 🤗
nura23 Nazli67 Ben aslında o gülüme benzer aldım bide chicconun montunu her biri ayrı ayrı 5 tl 😂 o kadar kaliteli ve güzel cıktı ki şimdi bunu görünce emindim buda çok güzel sadece geç kaldım
Salmanc A101 de sele,kirli sepeti ve küçük sepetler indirimdeydi küçük sepetler şampuanı vb koymak çorap zbın koymak dolabını düzenlemek için çok kullanışlı öneririm . Ayrıca B&G store internet mağazasında da %90 a yakın indirim var ürünler tükenmeden bakın
Kumral60 nisannis canim birsey sorcam senin mahallenin pttsine mi geldi yoksa baska mi benimkide henuz gelmedi.
nisannis Kumral60 ya malesef alakasız bi şubeye gitmiş uğraştım birsürü ama. bavul düzeleyicide almıştım aliexpresten o adresime geldi
Burcum32 nura23 evet gündüz stok yoktu bende alamadım gün içinde takip ettim saat 6 da aldım takip edin tekrar olabiliyor.
Zmraemr Sulemrahkuzey instagramda jarpier outlet sayfasını takip edin almamış olsaydım buradan alırdım
TCDenizKaratak nisannis ben de merak ettim de ürünün kumaş v. S kalitesinden memnun musunuz? Çantanın gözleri yeteri kadar mı? Şu instagramda ki emsalleri gibi mi?
nisannis TCDenizKaratak ben çok beğendim görseldeki gibi geldi kullandıkça anlıycaz gerisini ama derinliği flan gayet iyi çok kaba da durmuyor