071015 https://www.hepsiburada.com/ipeksi-organik-11-parca-bebek-hastane-cikisi-erkek-kiz-krem-p-HBV000006D3K0?magaza=Ne%20Laz%C4%B1msa%20Bak 11 li hastane çıkışı piyasadakiler çok pahalı geldi hatta aynı marka yanlış hatırlamıyorsam civilde 120 civarıydı aldım yıkadım çok hoşuma gitti rabbim kullanmayı da nasip etsin belki birinin işine yarar linki bıraktım
nisannis kızlar aliexpres ten aldığım lequen marka çantam geldi 85 tl ye almıştım gayet güzel fotodaki gibi. bebek arabasına takma aparatı flan var normalde instagramlarda hep 150-175 tl flan. tek sorun ptt nin adrese teslim etmemesi oldu gidip kendimiz almak zorunda kaldık ptt den
minik23_ nisannis aliexpressten ben de bakım çantası sipariş vermiştim 55 tlye 23 kasımda. Cristmastan dolayı 31 Aralıkta anca geldi. Kalitesi güzel kullanışlı beğendim tavsiye ederim.
Polo nisannis ne kadar zamanda geldi ? Ve hangi kargo firması getirdi ? Bende alieksprestn bi kaç şey sipariş ettim. 30 kasımda ta. Hala ses seda yok . Ondan merak ettim
TCDenizKaratak nisannis ben de merak ettim de ürünün kumaş v. S kalitesinden memnun musunuz? Çantanın gözleri yeteri kadar mı? Şu instagramda ki emsalleri gibi mi?
071015 Burcum32 bende verdim de düşüyor bazen sipariş onaylandı diyor sonradan para iadesi yapıyorlar inşallah gelir çok güzel ben çok beğendim
Buse1907 Bltblt uygulaması var mı canım ben googleden yazınca trendyola yönlendiriyor. Sadece marka olarak farklı sitelerde mi satıliyor
Kumral60 nisannis canim birsey sorcam senin mahallenin pttsine mi geldi yoksa baska mi benimkide henuz gelmedi.
Beautifulmama Gis www.devvitrin.com mustela ürünleri çok uygun şirket sahipleri Eczacı güvenilir site