candanpdr yyssmmnn ben de aldım, çeşit oldu gerçekten ama sitede daha kalın bişey gibi duruyodu, biraz ince geldi. Yine de edinmekte fayda var.teşekkürler canm ❤️
candanpdr Dün joker den bebek panduf aldım 15 tl, Lcw de çıngıraklı çorap 10 tl. Çok beğenerek aldım tavsiye ederim 🤞
Erceyl Kizlar benim urunler geldi kalitesi harika resim atmak isterdim ama yapamdim emzirme sutyeni hediyesi var oda baya kaliteli bizim burdaki camasircidan aldigim baya kalitesizmis pijamalar indirimde ama baya azalmis bedenler kacirmayin www.lohusam.com once acaba mi dedim gercekten instegramda da gercek resimlerini paylasiyolar urunlerin inceleyin derim. Yumus gibi pijamam vallah kocamin pijmalarindan kurtdum eskiler olmuyor kendime geldim ;))
Elaylama Suwen'den pijama takımı aldım kızlar %50 net indirim var. Ben kendi istediğime göre 1 tane bulabildim mağazasından fiyatı 74,90'a düştü normal zamanda da giyilir önü komple düğmeli ve kısa kollu. Ayrıca iç çamaşırlarının genelinde ve çoraplarda 3 al 2 öde var.
minigin_annesi Kizlarrr acil bi bakarmisiniz?....Bana Döktür Civilimden Hediye ceki gelmis....500tl alisverise 50tl hediyye ceki....29.12.2018 gunune kadar gecerlidir...bebek arabasi bebek besigi felan alan varsa daha uyguna gelir bence....kim isderse sifreyi ona veriyim....
Arife3507 minigin_annesi minigin_annesi normal civilim magazinda gecerli ise sifreyi ben alabilir miyim
minigin_annesi Arife3507 normal civilim dukkanlarinda zaten gecerlidir canim ....internet sitesinde degil....bwna ozelden ulasin...instagram var dimi?
Deletedmom422 Kızlar merhaba. Bugün e bebekte bebek bezlerinde indirim var. Doğumu yakın olanlar bir bakabilir :)
Arife3507 minigin_annesi esim bu ay icin alisveris yapamayacagimizi söyledi canim o yuzden baska ihtiyacı olan biri alsin sifreyi genede cok teseklur ederim