Sema58 Kizlar siparis yaptirdigin bir yer lohusa terligi lohusa taci kapi susu kapi yastigi mevlut hediyelikleri hepsi cok uygun bakmanizi tavsiye ederim :) https://www.instagram.com/p/BrTQXT0nitz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1097gogkdc702
RabiaGlck elifelifelif kesinlikle bencede 😄 neyse iyi denk geldik 31 tl ye bi daha zor buluruz herhalde 😄
Ebalp RabiaGlck bu ne acaba banadz gelmis mesaj olarak ama okadar cok mesaj varki hepsini okumam mumkun degil 😊
Hulyaaaaa75 Guldenn canm babyes roxanne sırt çantası eger ugrarsan bak canm benm için gitme olurmu çok tesekkür ederim bakarsan haber edermisin 😘😘
EbruAA Kızlar silvermom indirim yapmış 195 TL anne bebek fuarına özel instagram yada int sitesinde bakabilirsiniz
FatmaOrhan Kızlar suanda jarpierre outlet sayfasında bugün yani 14 Aralık Doğum günü olanlara istediği outlet yani defolu veya defosuz tüm ürünlerde %50 net indirim var kaçırmayın derim .. zaten takımlar da çok uygun sabahlıklı sabahlıksız pijama takımları iç çamaşırlar hepsi mevcut ☺️
candanpdr yyssmmnn ben de örgülü battaniyeden alayım dşyorum, yarın bi bakıcam dokusuna. Sen memnun kaldın mı, yani dokusu yumuşak ve kaliteli mi?
yyssmmnn candanpdr canım ben begendım ama zaten 1 tane yetmez yanı 1tane oyle aldım bı kaç ceşit farklıda alıcam buda uygun dıye degsııklık olsun dıye aldım bence güzel
Guldenn Hulyaaaaa75 canım o çantadan vardı kahvesini görmüştüm ama diğer renkleri var mı hatırlayamadım
candanpdr yyssmmnn ben de aldım, çeşit oldu gerçekten ama sitede daha kalın bişey gibi duruyodu, biraz ince geldi. Yine de edinmekte fayda var.teşekkürler canm ❤️
TugceSenelKavak Trendyolda siveno doğal çamaşır deterjanını 750 ml 28 TL’ye aldım. Düşünenler varsa alabilirler. Normal fiyatı 40 tl.