Zeliha61 Gzmbrk ben yaptım canım bir kaç gün oldu hatta geleli Kasım ayında daha uygun şeyler vardı kalitesini falan çok beğendim güvenilir sayfa
Gzmbrk Zeliha61 az önce de birine aşkım yazmıs ya telefonum yeni bide t9 da ne yazdığıma da bakıyorum ama nasıl ekleniyor anlayamadım valla özür dilerim kusura bakmayın
DidemKzlyelYolta Aysglsvm indirim saatli oluyor ve bitiyor şuanda kampanya yok birdaha olursa mutlaka paylaşırım.
Aysglsvm DidemKzlyelYolta indirimitakip ederek mi görüyorsunuz uygulamayı inidirip falan mi öyleyse indirip takip edeyim diye sordum
Bilgenizamo Gzmbrk bir de çok ilgililer 29 ekimde sipariş vermiştim, 1 kasımda elime ulaştı. Arayıp, kilo falan da sordular yanlış beden olmasın diye.
DidemKzlyelYolta Aysglsvm eşim günlük olarak siteyi kontrol ediyor.Kampanya şuana kadar iki kere yapıldı
Guldenn https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bubchen-kozmetik-canta-seti-lacivert-396366872?gclsrc=aw.ds&&pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*976145029*47629045879*231078563269*%7Btype%7D*396366872*pla-293946777986&gclid=EAIaIQobChMI8d2yqfOG3wIVEamaCh0KiwlhEAQYBCABEgJAGvD_BwE&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Almak isteyen 1 tane kalmış bende sipariş verdim içerik olarak hassas bebek ürünleri mühendisoğlundan geçer not alan ürünler ☺️
Tugbamete Guldenn bende bu markanın ürünlerini aldım eczanede çalıştığım dönemler içerik araştırıyordum sonuçta bebeklere satıyoruz bu ürünleri en güvendiğim marka bübchen ve mustelaydı ben bübcheni seçtim
Hilallalal Guldenn son ürünü de ben aldım 🖐🏻 Teşekkür ederim bilgilendirme için fiyatı da oldukça uygun bence çantalı setler her yerde daha pahalı 🤗
Guldenn Tugbamete müstelayıda çok araştırdım o da iyi ama fiyat olarak bübchenin bu seti daha uygunolduğu için tercih ettim hassas ibaresine dikkat ettim
Alyamerve merhablaar manivon diye biyer var orda hergun ındırıme giriyor ama sadece bi ürün gunluk belırlenıyor belkı işinize yarar gunluk tek ürün tek bişi ıntgramdan eklemıstm bende . bnm mesela hamak beşiğini almıştım gibi vs girince anlıcaksınız hergun sabah 10 da yenılenıyor
Elifevrenoz Selamlar bende bebek telsizi bakıyorım kameralı tavsiyeniz varmı yada uygun alabiliceğim biryer ☺️