Duygu07 Yeniiannee canım ben normalde eti matik kullanıyorum. Bor deterjanı. Bebeğim için de ayrı bir deterjan alacaktım ama mühesinoğlu sayfasında eti matik için olumlu yorum yaptığını bebek kıyafetleri için kullanılabilir olduğunu görünce ayrı bir deterjan almamaya karar verdim. Sen de düşünebilirsin. Fiyat olarak da uygun bir deterjan. Leke çıkarıcı özelliği çok yok diye yorum yapmış bir kaç kişi. Ben onu daha fark edemedim. Benim kıyafetlerimi temizledi şimdiye kadar. Ben alerjik bir vücuda sahip olduğum için her deterjanı kullanamıyorum ama bu deterjan rahatsız etmedi beni.
haceryasar Sum0303 ben aldım 14 günde geldi zaten uygun ürün olduğundan gümrüğe takılma olayı yok arkadaşlar ☺️
EbruKeles Derin_34 Aaa vallahi hiç farkında değilim ben dün düzenleme yapmaya çalıştım demek silmişim
kdrt Bende kapalıyım instagramda bi sayfa gördüm, internet sayfası da var ordan sipariş verdim fiyatları uygun geldi bana, bi de bazı ürünler indirime girince İnstagram sayfasında paylaşıyorlar takip edebilirsiniz ben bu takımı aldım https://www.hamilecarsi.com/feyza-sabahlikli-pijama-takimi-3352.html?search=3352&category_id=0 145 TL’ye
Gzmbrk https://www.lohusasepeti.com/sabahlikli-lohusa-pijama-takimlari bu siteden alıs veriş yapan var ı güvenilir mi baya uygun şeyler var da
Bilgenizamo Gzmbrk ben birol iç giyimden bir gecelik bir de pijama takımı almıştım, ürünler çok kaliteli, aynı ürünü Eminönü’ndeki fiyatlardan çok daha uyguna almıştım. Belki işinize yarar.
Zeliha61 Gzmbrk ben yaptım canım bir kaç gün oldu hatta geleli Kasım ayında daha uygun şeyler vardı kalitesini falan çok beğendim güvenilir sayfa
Hs4523 Sulemrahkuzey jokeri takip edin ben 30 lu unibabay yenidoganı 180 TL’ye almıştım en iyi fiyat jokerde oluyor
Bilgenizamo Gzmbrk bir de çok ilgililer 29 ekimde sipariş vermiştim, 1 kasımda elime ulaştı. Arayıp, kilo falan da sordular yanlış beden olmasın diye.
Tugbamete Kızlar ben lohusam.comdan gecelik ve sabahlık takımı aldım 160 tl ye yanında bedava olarak emzirme südyeni gönderdiler bilginize yeri falanda çok güzel memnun kaldım ben 😊😊