Gulsummldr dozdemir soğuk buharı ablam bronşiti olan cocugunda kullanıyo 😳 almak nerden aklına geldi ya. Hiç düşünmedim bile. Sıcak buhar içinse peteklere falan küçük şu kapları var adını bilmediğim şeyler. Onlardan asılabilir
Gulsummldr dozdemir çevreni çok merak ettim 😁 bu postu çok doldurmayalım ama ihtiyaç olursa ki inşallah olmaz, o zaman bakarsın. Boşuna alma bence
Zeliha61 BetlPamukArslan gulenbebektulum instagram sayfasında 70₺ bana en uygun orası geldi inşallah oraya yaptıracağım
AyazAdamom Zeliha61 böyle baskı gibi mi iplikle tek tek işlenmiş gibi mi ? Tenine değdiği yer etiket gibi böyle acıtır mı acaba ? Gerçi tulumun içine zıbın giydiririz ama kafamda soru işaretleri kaldı 😅
buseseylan eliiif ben de aldım aynısından. Çok bölmeli olması ve termal gözü bulunması baya avantajlı.
Nazli67 Merve71 direk kartla alışveriş yapabilirsiniz. Ben bebek mama önlüğü silikon tabak müslin bez bakım çantası ateş ölçer falan aliexpressten aldım
Nazli67 Merve71 müslinler 2 haftada geldi tereddüt ederek aldım ama güZeldi ben beğendim. Diğerlerini yeni sipariş verdim 11 Kasım’da indirim vardı çokta uyguna aldım inşallah onlarda iyi çıkar
semazkcblc mrymdnr benim eşimin ablası hediye almıştı bana küçük odam için çok memnunum çok da güzel tavsiye ederim. Makinada yıkayabiliyosunuz pamuklu olduğu için tüylenme vs yapmıyo çok kalında değil kibar duruyo
Zeliha61 AyazAdamom taş baskısı değil canım ip ile işlenen türden sayfadan bakın bence bide evet altına zıbın giycek zaten ☺️☺️
Glcnkk Merve71 türkçe karakterlerden ötürü kabul etmiyor olabilir. I yerine i kullanın Ğ karakterini falan kullanmayın oyle oluyor.
SemraSnmezTuru BetlPamukArslan ben tugbakugu diye bi sayfadan yaptırdım. İnsta da. Kargo dahil 47 tl sadece tulum ama.
Yeniiannee Elimde çok beğendiğim bir kapı süsü modeli var yapabiliceğini düşündüğünüz bir sayfa var mı?
matisse Yeniiannee instagramda misskokuluisler sayfasina bi bakin isterseniz. İstediginiz modeli cikariyorlar