Blackmelody Polo n11 den pamuk yatağı 100₺ ye aldım kargo bekliyorum. Eskişehir'de bir mağazada gördüm yumusacikti ve 160₺ di
eymenimoglusum Zeliha61 bugun fiyatina baktim 430 tl olmus ne yazik ki ya dune ozelmis indirimi demek ki😐 sepet besik yazinca zaten direk cikiyor bakabilirsiniz
eliiif Kizlar e bebekten bebek bakim cantasi 110liraya aldim cok kullanisli bilginiz olsun. https://www.e-bebek.com/baby-mom-anne-bebek-bakim-cok-fonksiyonlu-sirt-cantasi-p-genbmmucnt009001/
buseseylan eliiif ben de aldım aynısından. Çok bölmeli olması ve termal gözü bulunması baya avantajlı.
AvBurcu Partk evet beyaz daha pahalıydı ama olsun bence bizim aldığımız da güzel, umarım memnun kalırız🙏 İçine yatak almamız gerekecek mi acaba merak ediyorum. İçindeki yatak umarım kullanışlıdır da gerek kalmaz
Aslikannnn Carfoursa da uni wipes pudralı 3*52 adet ıslak mendil; 14.50 den 10,89 krs iniyor Carrefour kart sahiplerine ,ben olanlardan aldım ,uygun geldi bilginize .
Zeliha61 BetlPamukArslan gulenbebektulum instagram sayfasında 70₺ bana en uygun orası geldi inşallah oraya yaptıracağım
SemraSnmezTuru BetlPamukArslan ben tugbakugu diye bi sayfadan yaptırdım. İnsta da. Kargo dahil 47 tl sadece tulum ama.
iremby BetlPamukArslan angelbabymom_isimnakis sayfasindan instagramda yaptirdim 50 tlye kargo hariç. 15 tl mi ne kargosu var.
EzgiKizilates Glcnkk AliExpress için sanal kart mı oluşturuyorsunuz yoksa direk kredi kartı ile mi alışveriş yapıyorsunuz
Merve71 EzgiKizilates bende ordan çanta almayi düşünüyorum da adresi kabul etmiyor birde nasıl oluyor bilmiyorum birileri yardimci olursa çok sevinirim
seymaerb Merve71 Merve71 Adresi Türkçe yazın ama karakterleri ingilizce kuklanın. Mesela benim mahallem mehmet sanlı ama mehmet sanli yazınca kabul etti. Deneyin kabul edene kadar adresi kabul edince kırmızıdan yeşile dönüyor . I ğ vs kullanmayın.
Nazli67 Merve71 direk kartla alışveriş yapabilirsiniz. Ben bebek mama önlüğü silikon tabak müslin bez bakım çantası ateş ölçer falan aliexpressten aldım
Glcnkk Merve71 türkçe karakterlerden ötürü kabul etmiyor olabilir. I yerine i kullanın Ğ karakterini falan kullanmayın oyle oluyor.
seymaerb mrymdnr denedim ama yapamadım. Link nasıl atılıyor ? Arama kısmına ucuzkumas yazın çıkar zaten bide yedek sayfası var ucuzkumas2
DidemKzlyelYolta Arkadaşlar reflü yatağı almak isteyen olursa e bebek sitesinde 110 tl,hepsiburada da 87 tl indirime girmiş bilginize.
dozdemir Arkadaşlar buhar makinası aldınız mı , alınmalı mı, nerde indirimli var acaba sıcak soğuk buhar olayı ne bilgisi olan var mı?
Gulsummldr dozdemir soğuk buharı ablam bronşiti olan cocugunda kullanıyo 😳 almak nerden aklına geldi ya. Hiç düşünmedim bile. Sıcak buhar içinse peteklere falan küçük şu kapları var adını bilmediğim şeyler. Onlardan asılabilir