guliz35 bikucukbalik ben yesilini de begendim esim mavi al dedi kizimiz olcak pembe mi alsam ki derken beyazini alip ciktik inan anlamadim 😂 cok kararsizim bu aralar
Littlemisssunshine Kozlar şimdima101den geliyorum. Bebek nevresim takımında çarşaf yok bilginize. Küvetler çok kaliteli, alt üst zıbınlar ve pijama takımlarını da tavsiye ederim, emzik ve biberon süper , biberon cam üstelik dr. Brown gibilerden ve bildiğiniz yavaş akışlı biberon.. battaniyenin yeri biraz ince ölçüsü 100e120. Ayakkabılar şahane, ben 4 tane aldım çeşit çeşit, ağız havlusu da minnie li idi o da süper. Bence bir gidip bakın pişman olmaZsnz;)
FatmaOrhan Ben gittim biberon emzikler suan aklımda dahi YOk çok uygun bir marka var herkes bilir aslında aklıma gelmiyor onlara lisans basmışlar kova fln aldım battaniye nevresim vs hiç gelmemişti zaten yani eli boş döndüm. 😒
bikucukbalik FatmaOrhan canım bitmiş olabilir bazı yerler akşamdan çıkarıyormuş akşamdan alınmış olabilir
bikucukbalik guliz35 aman canım iş görsün de😅 vallahi biter diye çalışanlarla beraber açtık marketi😁😁
FatmaOrhan Ben gittim biberon emzikler suan aklımda dahi YOk çok uygun bir marka var herkes bilir aslında aklıma gelmiyor onlara lisans basmışlar kova fln aldım battaniye nevresim vs hiç gelmemişti zaten yani eli boş döndüm. 😒
Ayseoztrk Minikheyecan canım atletleri nasıl peki uzun mu dar mı ? Ben normalde 85 takıyorum kendi bedeni mi alayım yoksa 90 mı ?
bikucukbalik Ffatma canım ya ama benim erkek😂 hani kıza mavi olur da erkeğe pembe küvet pek bi eğreti duracaktı😂😂