Mavisilegamzeli Mutlu Anneler & Mutlu Bebek Duyarlı annelerimiz destek lütfen 🙏🏻 BURSA'da, pazartesi gecesi evinden tatlı almak için pastaneye giderken bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan 8 aylık hamile, 35 yaşındaki Tuğba Dilmeç'in vasiyeti uyarınca alınan organları altı hastaya umut oldu. Beyin cerrahı ve kadın doğum doktorunun birlikte girdiği ameliyatla yaşam belirtileri bulunan ve daha önce annesi tarafından ismi konulan 'Kaan' bebek sezaryenle dünyaya geldi. Kuvözde tedavisi devam eden bebeğin kilo kaybının önlenmesi amacıyla, anne sütü bulunması için kampanya başlatıldı. Bebek şu anda kilo kaybetmeye devam ediyor Acilen anne sütüne ihtiyac vardir anne sütü verebilecek kişiler 🔴Şevket Yılmaz Hastanesi'ne giderek 🔴Kaan bebek' adına anne sütü verebilirler... Metni kopyalayarak paylasabilirsiniz..
Ozlmmm Mavisilegamzeli Bebeğini beklerken ölmek ne kadar kötü bir şey okurken içim çekildi, rabbim bian önce Kaan bebeğe yardım etsin.
Mavisilegamzeli Ozlmmm Ozlmmm haber eskiymiş kusura bakmayın vallahi bende burada yazan birini gördüm netten araştırınca şok oldum 😱 @adm silin lütfen bu postu🔴🔴🔴
Mavisilegamzeli Mercimekannesii Yaaaa ben burada gördüm post açılmış bende kopyala yapıştır yaptım araştırdım evet iki sene öncesine aitmiş herhalde benden önce kopyalayan birinin de eski haber olduğundan haberi yok 😒
Polo 3bebe1anne_2021 İki senede geçse okuyup çok üzüldüm bee. Sütüm olsa verem dedim. İnş iyidir kaan bebek..
Hellobaby [bilinmeyen] satıcının tavrı müşteri odaklı degil. Sanki ürün satmaya ihtiyacı yokmus gibi davranıyor. Aşağılayıcı konuşması benim için yeterli oldu.
Gulsummldr 60 liraya çok tatlı kapı süsü buldum arkadaşlar. Hem güzel hem uygun fiyatı. https://instagram.com/cicikombir?utm_source=ig_profile_share&igshid=awkw108v998e Bakabilirsiniz
bikucukbalik Kızlar selam bugün a101 e gelecek olan küvet ve maşrapadan aldım çok güzeller ve küvetin boyutu gayet iyi normal küvetler gibi.Fiyatı düşük olduğu için acaba küçük mü diye düşünmüştüm ama normal e bebektekiler gibi
guliz35 bikucukbalik evet bende aldim gercekten guzel renkleri cok guzeldi ama ben nedense seffaf olani aldim 😂😂