maziz kusura bakmayın da kırmak istemiyorum sizde bi hamilesiniz ama bana hediye gelen takım var sadece bebeğime bişi alamadım diye sitem ettiniz üzüldüm gerçekten ama önceki yorumlarınızda bi oyuncak olan cee ee fil aldığınızı belirtmişsiniz durumunuzu bilemem ama fil yürüteç falan alabilmişsiniz kimse kimsenin aldığına karışamaz yanlış anlamayında en azından tepki vermeyin
Yeyy geç kaldım baktım kalmamış
Nasıl denk geliyorsunuz hiç anlamıyorum 😕
  • Yeyy bunu yanıtladı.
    Nursen21 oooovv canim 3 gun olmus hic birakirlar mi onlari.. 7tllik de vardi baksaydin bi n11 ebebek satici tum urunleri deyip belki kelmstr ondan
      Yeyy valla ben görmedim
      İhtiyaçtan değil ama indirimde olduğu için alırdım
      4 gün sonra
      071015 kuzum benim unutmamışsın beni allah senden razı olsun hemen aldım 😍❤️❤️Eğer 9 aylığı da girerse yine haber verir misin rica etsem 🙈
        071015 saol kuzum ya allah sağlıklı kolay Doğum nasip etsin inşallah 🙏❤️Bide sana Bişi sorcam hangi mağazada var diye bakamıo muyuz yada nasıl bakıyoruz
          BurcuY aminnn canım hepimize inşallah 🙏🏻❤️ Hangi mağazada var yazısına tıklıyorum da bizi çıkmıyor ben bakamadım yani 🤷🏼‍♀️
          BurcuY a şimdi normalden denedim oldu uygulamasından çıkmıyor bişi de normal netten bak canım stokta var yok söylüyor orda
            071015 amin kuzum inşallah 🙏 ama normal netten mi gösterio ne saçma 🙄 evet uygulamadan açmadı bende ordan bakayım bari kuzum teşekkür ederim 🙈☺️😘
            aycaayse yorumlara bakın ve puanı önemli 5e Yakın olup yorumlar iyiyse alışveriş yapan çoksa alın sıkıntı olmaz
            Birisi rica etmişti beyaz tulum gelince haber verir misin diye cinsiyeti belli değildi ismini bulamadım okuyorsan eğer beyaz tulum gelmiş 🤗
            10 gün sonra
            arbustoo kullandınız mı acaba OMRON iyi bir marka diye duydum. Bende almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumu hiç görmedim. Siz memnun musunuz?
              5 ay sonra

Kizlar e bebekteb siparis verenler siparisiniz kac gunde geldi acaba

bir ay sonra
              bit.ly/Harika_babalar_iphone :)
              bir ay sonra
              behrem
              Kızlar
              Babymalltr de ateşölçerler indirime girmiş, haberiniz olsun !