180720 Buseyvz7 bebiş görünür mü bilmem ama kese kesin gözükür hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
alitalia Görünür tabii😊 ilk hamilelik değil sanırım bu kadar geç öğrendiğinize göre. Bende de öyle olmuştu ikinci hamileliğim 4544 ile öğrendim
Adacan El bile sallar kuzum 😁 hemen git kesen görünür yolk sac için erken olabilir ama maşallah sağlıkla gelsin♥️
alitalia Buseyvz7 evet evet çok normal ☺️ İlk üç ayda ağrılar çok şiddetli ve uzun süreli olmadığı sürece normal. Hayırlı olsun inşallah 🙏🏻 ilk olmasına şaşırdım. Genelde bekleyişte olduğumuz için hemen öğrenmek isteriz o yüzden ilk değildir diye düşündüm ☺️
Melekzx Buseyvz7 ne kadarlık oluyor son adet tarihin ne ? Belki ikizdir ben 74.3 ile öğrenmiştim sen o zaman geç öğrendin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊🥰
Buseyvz7 2_kezannelik En son 27 Mayıs’da Regl Gördüm.. Bir kaç gündür dürtülerim test yap dedi ama inatla yapmadım polikistm var hevesim kırılmasın diye bu sabah ne hikmetse bitane yapim dedim yapmamla çift çizgiyi gördüm hemen hastaneden kan verdim ve sonuc bu 😂😍
Aysunnn1907__ Buseyvz7 ben de yarın gideceğim benim de ilk gebelik en son adet tarihim 7 mayıs Salı günü beta 10000 di😂 İnşallah bi el sallar bize😂