Melos90 Busssx baya güçlü ses duyuluyor mu yoksa kulağını oraya mi verdin yani mecazi anlamda dinledin de mi duydun durduk yere mi ben neden duymuyorum ya 30 hafta 😩😩
Busssx Melos90 Ya nasıl anlatsam tam su içiyordum o an karnım da bayağı aktifti sonra birden çıtt sesi geldi hanı ister istemez duyuluyor zaten hareket halindeydi dikkatim karbondaydı 😅
Cennetim066 Melos90 baya güçlü cikiyor tirnak makasi ile tirnak kestigimizde çıt sesi varya o sesin aynisi yanında olan biri bile duyar
Busssx cahillesohbetikestim Hahaha anneme sordum bende direk anne bizde duydun mu böyle birşey yok ben 3 doğumda da öyle birşeu yaşamdım dedi bazıları duymuyor demek ki 😅😅
cahillesohbetikestim Busssx çok hıçkırırdı oğlum ama hiç ses duymadım bende burada görmüştüm olabiliyormuş 🤣
Busssx Fundatercuman Herkes farklı gebelik geçiyor sonuçta canım belki olmuştur duymamışsındır belki hiç çıkmaz sizden o ses belli olmaz ki sürpriz bir durum tamamen bence 😅
berceste5155 Bende bu gün ikinci kez duydum ilk duyduğumda inanamadım belki benden gelmiştir dedim ama ikinci de sırt üstü yatıyordum ve bebeğim hareketliydi
Deletedmom7373700 Busssx benimde titreme gibi bişeyler oluyor karnımda bugün. 20. Haftaya gireceğiz. Sanırım ilk tekme girişimleriymiş 🥲 bir kaç hafta sonra nasipse inşallah minik kelebeğimin tekmelerini hissedeceğim. Çok ilginç bir mucize
Cennetim066 Busssx walla ben de çok şaşırdım ilk Bi duyunca arastirdim normalmiş dedm citlatmayi seviyoruz hele gece sessiz liste çıt çıt ediyor 😀
Cennetim066 _akalin3 herkesten gelmiyor mus malesef bazılarında yok ilk defa duyan çok var byle biseyi😀