Sedavarol Busssx ayyy ilk defa duydum böyle birşey bende 28 haftalık hamileyim ne zaman duyarım acaba 😍😍🥰🥰👼🤍
Esra33-34 ed1112 ben de 28+2 yatakta dönerken çıt sesı duyar duymaz dönmem yarıda kaldı korktum🤣🤣🤣 eklem sesımıymış yaa gözlerim dısarı cıktı😂hıckırığına alıştım ama cok tatlı oluyo öyle
Busssx Esra33-34 Hahahah ilk duyunca insan kısa çaplı kalp krizi zaten ben dedim noluyor evde tekim bismillah çok yakın bir ses bu hayır olsun 😅😅
Busssx cahillesohbetikestim Hahaha anneme sordum bende direk anne bizde duydun mu böyle birşey yok ben 3 doğumda da öyle birşeu yaşamdım dedi bazıları duymuyor demek ki 😅😅
Burcu0707 Busssx bende ilk duydugumda sacmaliyorum herhalde dedim.. oglumda hissetmemistim.. sorna tekrar bebek gernesince cit cit dedi oy dedim annesinin minnosu🥰🥰🥰 34+4 bizimde
Nurnur000 Busssx Yaaa çok güzel.🌸 Sağlıcakla kucağınıza alın. 6 haftalık hamileyim. Benim de kıpırdamalarını hissettiğim günler gelir umarım.🥺❣️
Busssx Nurnur000 Sağlıkla gelsin inşallah o günler hopp diye geçiyor zaman daha dün öğrenmiştim şimdi kocaman olduk çok şükür zaman geçiyor 🥹🥰
Melos90 Busssx baya güçlü ses duyuluyor mu yoksa kulağını oraya mi verdin yani mecazi anlamda dinledin de mi duydun durduk yere mi ben neden duymuyorum ya 30 hafta 😩😩
Cennetim066 Busssx walla ben de çok şaşırdım ilk Bi duyunca arastirdim normalmiş dedm citlatmayi seviyoruz hele gece sessiz liste çıt çıt ediyor 😀
Fundatercuman Busssx Ya ben 34 haftalık oldum hiç böyle bişey duymadım bende mi problem var 😂 Ya da ses geldi de ben mi anlamadım nasıl duyuyorsunuz bunu 😂
Busssx Fundatercuman Herkes farklı gebelik geçiyor sonuçta canım belki olmuştur duymamışsındır belki hiç çıkmaz sizden o ses belli olmaz ki sürpriz bir durum tamamen bence 😅