Eren_umay2 iremst ne kadar çok pahalı ya benim kullandığımda 90 tl ben buna pahalı derken daha pahalılarıda varmış
yaasemin Eren_umay2 evet bunu bana profosor doktor önerdi ilk gebeligimde pahalı folikasit kulandım bi boka yaramadı çocuğumdan oldum bunda ise 1 sene öncesinden başladım folbiol kulanmaya çok şükür şuan Iyiyiz 19 haftalık olduk 😊
Eren_umay2 yaasemin doktora danışmadan şimdi folbiol kullansam bişey olur mu acaba fiyat için değil kesinlikle devlet güvencesi var en azından devlet ödediğine göre güzel ilaç çevremde de bundan kullanan var
Eren_umay2 Bilgeszr benimkide 90 tl ama bugün başka eczaneye soracam fiyatını her eczane aynı fiyat çıkarmıyor oğlumada vitamin alıyorduk 85 tlye başka eczanede indirimli kutusunu 60 tlye aldım zaten bir tane kaldı bugün sormayı düşünüyorum
Eren_umay2 Htcdyoglu 3 sene geçmiş hamileliğimin ardından da unutmuşum nr kadar kullanacaktık biz folik asiti ☺️
Eren_umay2 inci_tanesi devlet karşılayan ilaç kullanmıştım ilk gebeliğimde şimdi özel ilaç verdi kullanıyoruz bakalım
Eren_umay2 irem4141 teşekkür ederim kaç ay daha kullanacktık bunu ben unutmuşum gebeliğimin ardından 3 sene geçti ilkinde☺️
Byrvo Eren_umay2 elenatal 1 kullaniyordum elenatal 2 ye başladım ilk 1 ay vifolic kullandim midemi yaktı ve bulantılarımı artırdı koktugu için elenatal e döndüm suan memnunum
Eren_umay2 Byrvo benimde midem çok bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum bu folik asitten olabilir mi acaba yan etkileri falan yazmıyo reçete yok içinde
muallimehanimmom5 Byrvo merhaba doktorum elenatal2 önerdi başlayacağım ne kadar su an fiyatı büyük kapsül şeklinde mi
yaasemin Eren_umay2 sız yinede doktorunuza sorun o verdiyse vardır bi bildiği bana verdi cunki yüksek dozda kulanmam gerekirmiş o yüzden kulandim
aynrclk Eren_umay2 folbiol hamilelikten önfe kullanılıyor cnm onu dozu şok yüksek hamile iken kullanılması önerilmez doz yüksekliğinden kanıtlanmamış ama yüksek dozlu folik asit down sendromuna yol açabiliyormuş doktorun demeden kullanma folbiolu kesinlikle
Byrvo Eren_umay2 vifolic yumuşak kapsül olduğu için bol suyla dahi içsem balık yağı gibi yoğun kokusu rahatsiz etti beni yan etkisi olduğunu düşünmüyorum ama siz doktorunuza danışabilirsiniz 🤍
Deletedmom727272 Eren_umay2 ilaç olarak geçmediği için karşılamıyor maalesef. Bende gebelikle beraber ona başladım ancak kabızlık baş gösterince probiyotik ve multivitamin içeren başka bir takviyeye devam ettim