Eren_umay2 Merhaba anneler gebelik sürenizde doktorunuz hangi folik asit kullanmanızı önerdi benimkini devlet karşılamıyor fiyatı 90 tl ismi FolicUs Plus yeşilimsi kutu . Kullananlar var mı adetime 20 gün kala kullanmaya başlamıştım şuan 6 haftalık hamileyim
Jeixjd Eren_umay2 folibol yuksek dozluymus canım doktorum bende hemen kesti bebeğe aşırı folik asit yüklüyorsun oda arar dedi bende hamile kalmadan önce başlamıştım şimdi farklı bisy verdi onu kullanma dedi
Hatice-x Eren_umay2 evet canım eczaneden 250 TL’ye aldım ama Trendyol da 160 TL almak istersen fikir olsun diye yazıyorum
Eren_umay2 Hatice-x vallahi çok pahalıymış ben 90 tl yi büyük görüyordum 😳 Allah yardımcımız olsun heleki bu devirde çok zor
Novaa Eren_umay2 Ben ilk 13 hafta folidays kullandım. Aktif folat içeriyor ve içinde iyot da var. 13. haftadan sonrasında multivitaminin içinfeki folik asitle devam ediyorum.
Eren_umay2 yaasemin doktorunuz önerdi yani demi bana da özel ilaç verdi ilk gebeliğimde folbiol kullanmıştım yine aynısını yazar diye düşündüm ama özel ilaç yazdı 90 tl kutusu
irem4141 Eren_umay2 ilk zaman folica kullandım ama sşmdi demir ve folik asit ikisi bir arada gynoferon kullanıyorum
yaasemin Eren_umay2 evet bunu bana profosor doktor önerdi ilk gebeligimde pahalı folikasit kulandım bi boka yaramadı çocuğumdan oldum bunda ise 1 sene öncesinden başladım folbiol kulanmaya çok şükür şuan Iyiyiz 19 haftalık olduk 😊
Eren_umay2 Fincan çok iyi aslında miktarına göre fiyatı da iyi 30 kapsüle 90 tl veriyorum bugün yine alacam ilk kutum bitti
Novaa Eren_umay2 Doktorum önermişti. İlk 12 haftadan sonra iyi içerikli bir multivitamine geçmek gerekiyor.