hafsam_omerim Hafta ve ağzı hiç boş durmayan ben🤷🏻♀️ Nasıl vercez bu kiloları. Sürekli bişeyler yiyorum
Sonikiuc hafsam_omerim 24.haftadayim acaba bir şeyler mi yeseydim diye düşünürken bu postu gördüm. Ama yemeyecegim, yememeliyimmm
Deryak52 CiCi_BeBe_AnNeSi evde ne var ne yok yiyon diyor eve geliyorum bana kalmamış diyorum ki halen taş gibiyim bendeki fizik kimde var diyorum gülüyor 😁😁😁😁
CiCi_BeBe_AnNeSi Deryak52 hakkaten zayifmissinda yiyipde kilo alamayan o şanslı kişilerden sin herhalde 🙄
Deryak52 CiCi_BeBe_AnNeSi 92 oldum 65 hamile kaldım 39 haftalık 😁😁 eşimle sevgiyliyken 50 sonra sigara felan kullanıyordum bıraktım 2019da kilo aldı bünye 65 cktm
Vicibici hafsam_omerim Şimdi yatakta yatarken mutfağa gitme düşüncesi aklıma geldiği an buraya denk geldim 😂 rüyamda yesem bari
CiCi_BeBe_AnNeSi Deryak52 oh oh ne güzel dolar gibi bi inip bı çıkmışsın bende gelen zamlar gibi ya sabit yada çıkıp duuryom arada 85 dim en son 🥲
Deryak52 CiCi_BeBe_AnNeSi walla ilk defa o kiloları görüyorum eskiden 60dan yukarı hiç çıkmadım kilo alsam bir ay diyet yapar verirdim
Sevk123 hafsam_omerim 38 haftalık hamileyim hiç şişmiyorum yedikce yiyesim geliyor doktorum 88le doğuma gir dedi ben 90 yolunda ilerliyorum😂😂
Vicibici Deryak52 Ohh götür gitsin😂 “kaç kilo aldınız” postlarına girip kahrolacağıma “doymak bilmiyorum” postlarına girip mutluluktan ağlamak istiyorum.