Benim bebişte 3 lü tarama yüksek riskli çıktı kan değerlerim, iyi bir doktor araştırıp detaylı baktırmaya gittik kalpte parlaklık çıktı 1 ay sonra parlaklık geçmiş bu kez ensesi kalın dedi hemde haftasına göre baya kalın sınırı da geçmiş, bana 7 8 tane bulgu saydı kesin down demek İcin serçe parmağı kemiği olmaz, burun kemiği olmaz, ense kalın olur, bağırsak, kalp gibi şeylerde sorun görülür vb. Bende 7 8 bulgu dan 3 tane vardı kan testi ile birlikte amniyosentez bende yaptırmadım ufacık riskte olsa alamadım onu göze, dna testi de cok pahalıydı şahsen eşim dediki yaptırsam bu testi önüne geçebilecek miyiz hocam dedi hayır diyince o zaman gerek yok öyle de böylede benim evladım dedi o gün bugündür bende siz gibiyim içim içimi yer ben dualarla iyiyim suan, beni korkutan şey bebegime yetebilecek miyim, milletin soruları konusmalarını susturabilecek miyim, özel cocugun masrafının hakkından gelebilir miyiz gibi bin bir türlü şey geçti hala da geçiyor ama eskiye göre daha iyiyim kuran okudum namaz kıldım dua ettim hep içine serinlik geldi, şuan 33+6 olduk bebegim öyleyse bile dogumda öğreneceğiz değilse de, böyle beklemek inanın cok zor ama size yemin edebilirim dualar çok çok ferahlatıyor zaman geçtikçe bu denli takmıyorsunuz kafaya