Eldgrn nurnur13 var mı yok mu bende pek bilmiyorum yengem doğum yapacağı sıralarda öyle bir mevzu geçmişti ama tam bilmiyorum yengem de almadı zaten biraz geçsin zaman da çok yüklü çıkmazsa maddi ağır gelmezse şuanda erken öderim olmadı
Eldgrn Sevvalmom_34 akşam gidince artıyormuymus fiyatı akşam isim yokta yani daha fazla olmaktansa iyidir doğuma kadar 300 bulur gibi
Eldgrn serdemgunes Ayselrn nurnur13 cansualisa nurnur13 Sevvalmom_34 Şimdi hastaneye geldim muayene SGK 220 noraml 280 olmuş Normal doğum 4500 Sezeryan 5500 olmuş
serdemgunes Ataşehir avicenna da bugün ikili test fiyatı sorduk 1050 lira dedi doğum ne kadardır düşünemiyorum
Asyabuse Eldgrn canım selamm sen avicennada devam ediyor musun? İkili yaptırmam gerekiyor benim gittiğim hastanede yapılmıyormuş. Orda yapılıyor mu eğer yaptırdıysan fiyat hakkında bilgi verebilir misin 🌸☺️
Eldgrn Asyabuse devam ediyorum canım ikili yaptırmadım ama araştırmıştım 480 TL demişlerdi artı muayene 230 bide Hatice hanım Cem bey yapıyor diye biliyorum Cem bey kesin yapıyor hatta da hastaneyi ara olmadı canım hangisi yapıyor bir sor onlar yonlerdirir