Eldgrn serdemgunes oy oy oy bayağı yükselmis herhalde ilçe fiyatları farklı ben 170 veriyordum hayırlısı olsun gultepedeki ne kadar oldu acaba
Eldgrn serdemgunes Ayselrn nurnur13 cansualisa nurnur13 Sevvalmom_34 Şimdi hastaneye geldim muayene SGK 220 noraml 280 olmuş Normal doğum 4500 Sezeryan 5500 olmuş
Eldgrn Ayselrn inşallah bizim burda da en fazla o kadardır net için daha çok var ama muayene illaki olunuyor
nurnur13 Eldgrn off benim 1 ayım kaldı kesin doğuma da zam gelmiştir 1 ay kala zamdan etkilenmek de sinir bozucu ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Eldgrn cansualisa yok canım Hatice sermete gidiyorum yengem onda geçirdi doğumu yaptı bende ondan devam
Eldgrn cansualisa bana da öyle geliyor yani 220 240 arası bişey olmuştur yarın kontrol var gitmisken onu da öğrenirim doğuma kadar yeni bir zam gelir diyorum bastan toplu paket mi alsam acaba daha mantıklı zam gelse de etkilenmiyorsun
Eldgrn nurnur13 herşeye geldi canım benim Şubat doğumum daha çok var o zamana yine zam gelir araştıracam olmadı toplu doğum paketi alırız fiyat makul olursa
nurnur13 Eldgrn Ataşehir avicennada paket yok, sadece doğum için fiyat veriyorlar malesef. Sizin oradakini bilmiyorum ama sormakta fayda var 👍
Eldgrn nurnur13 var mı yok mu bende pek bilmiyorum yengem doğum yapacağı sıralarda öyle bir mevzu geçmişti ama tam bilmiyorum yengem de almadı zaten biraz geçsin zaman da çok yüklü çıkmazsa maddi ağır gelmezse şuanda erken öderim olmadı