Balkanss Sedam42 Çok normal bence henüz küçük ikinci hamileliğim ilki erkekti şimdi kız 20.haftalarda ancak net hissettim şuan 37.haftadayiz ve oğlumdan daha fazla hareketli☺️
Meleq Sedam42 değişebilir canım..benim de kızım olacak nasipse..14 haftadan beri organlarımla alıp veremediği bişey var fırtınalar koparıyo içimde zilli
Mutlu-anne1 Sedam42 bende 20 ye kadar hissetmedim normal ama kız çocuklari şimdi çok şükür 30 a girdik sürekli hareket halinde 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Nurnur000 Sedam42 Her bebek farklıdır. Ki 22. haftaya kadar hissetmemeniz bile normal kabul ediliyor. Daha vakit var.Stres yapmayın.Sağlıcakla kucağınıza alın.🌸
Azra41 Sedam42 aslında ilk dogumunuzda değilmiş erken hissetmeniz gerek kilonuz var mı ki ? Yanlış anlama sakin he 🙊 yada daha küçük ya ondandır annesi 🥰
Sedam42 Azra41 aynen ilk degil ilk olmayan erken hisedermis yok canm yalnis anlamam kilomda yok suan 60 kiloyum
Nurgul_nurgul Sedam42 erkeğe göre daha geç hareket ediyor kız bebek ama hareketlenincede hiç durmuyo 🤣🤣gece gündüz canıma okuyor cimcime kızım
Larakaya Sedam42 27 haftalığim bebek günde en fazla 3 defa hareket ediyor çok tembel bir bebişim olacak
gkbyza Eylul2019 komik çünkü kesin konuşuyorsunuz öyle bir şey tabi ki de yok her bebek her anne her bünye farklıdır.