Snmoyk Randevum hala aktif gözüküyor ama yarın gitsem boşa mı gitmiş olurum 3 yaşında kızımla 37 haftalik hamileyim onca yolu boşa gitmek istemiyorum ama ameliyat günü mü de almam lazım bayramdan sonraya kalırsa günüm dolacak?
gamzeozer16 Snmoyk bende simdi merak ettim cuma sabahtanda benim randevum var ve son haftalarım nasıl olcak ki ya hastaneyi Arayıp bilgi alabilirmiyizki
benimmdunyamm Snmoyk genelde grev olsa da iptal etmiyorlar canım boşa gitmiş olursun devlet hastanesiyse
Pyrz_07 Snmoyk özele gidiyorsanız randevular iptal değilmiş devlette gidenlerin randevusu iptal ben doktorumla konuştum benimde cuma günü randevum vardı biz çalışıyoruz devletteki hekimler için geçerli o grev dedi
nurcanqx RaYaRY ben aradım hastaneye randevunuz varsa gelebilirsiniz dedi İstanbul’daki hastanelere bildirge gelmemiş grevle ilgili
eslemsi gamzeozer16 ben numarasini bulfum hastanenin ama mesai saati degil arasamda bakmazlar kesin. Yarim sabah aricam. Randevum 9.40
hhacerozer gamzeozer16 bence verirler hastaneyi arayıp sorun bi arayın en azından bişey kaybetmezsiniz
esmaozdemir76 eslemsi mutlaka arayın hastaneyi ben şehir hastanesini aradım bizim grevle alakalı bı bilgilendirmeniz yok randevular hala aktif dedi
eslemsi gamzeozer16 18ine kadar da isbasi yapmicaklar 18inde ben 38.5 oluyorum o gun ameliyat olmam lazimken ben gun dahi alamamis olcam. Sezeryanli o kadar beklemez ya napcaz biz
gamzeozer16 hhacerozer arıcam simdi yani şuan gidemezsem bende randevu yok ay sonuna kadar dogum zamanım geldi :(
gamzeozer16 hhacerozer aradım randevunun oldugu gün 9:30 da arayın ozaman bilgi geliyor diyor benim randevumda 10 da hastanede 1 saatlik yolda yani cok saçma ya püff zamanımız daraldı bide yani suan randevuma gidemezsem dogum zamanım gelicek gün almam lazım nasıl olucak bilemedim inşallah bakarlar gittigimde
gulkhrmn Snmoyk saat kaçta randevunuz benimde var yarın sabahtan gidicem şansımı deniycem ama genelde asistanları oluyor ya belki onlar vardır şansımı deniycem unutmasam senin randevunda daha geç bi saateyse haber veririm sana fikir olur
hhacerozer gamzeozer16 siz 8.35-45 gibi arayın sürekli sorun bakalım o zaman söylerler bence 9.30 beklemeyin