nurcanqx Kızlar ben aradım hastaneyi bize bildirge gelmedi randevunuz varsa gelebilirsiniz dedi bence arayın hastaneleri
gamzeozer16 nurcanqx bende aradım cuma günü 10 da randevum diye 9:30 da bilgi gelir dedi hoş gelse nolcak yol uzak randevuma yetişebilirmiyim bilemiyorım inş muayne olabilirim cünkü zamanım yaklaştı yani doktorumda her zmaan bulunmuyor ameliyatta sürekli nasıl olcak bilmiyorum
ikkrk91 benimmdunyamm özellerde yok . Ama o tarihte randevunuz varsa cagri Merkezinden teyit edebilirsiniz. Ben istanbulda medipole gidiyorum aradim grev yok dediler.
Aysycl Bende Ankara sehir hastanesini aradım yarın randevum vardi ve 2 otobüs değiştirerek gidecektim ama net birsey söyleyemeyiz doktor isterse greve yapar isterse yapmaz ancak sabah belli olur önceden bilgi vermez dediler riske atmak istemedim önümüz bayram zaten ozelle randevu aldım ne yapayim
Rumeysa_Taylann52 Bende şöyle bir şey okudum acil hastalar, diyaliz hastaları, gebeler, kanser hastaları, yoğun bakım hastalarının bakımı aksatılmayacak. doğruluk payı var mı bilmiyorum
Aysycl Ormanmeyveli ankara sehir hastanesine gidecektim özel deva park diye bir yere aldim artık yapacak bir sey yok
SbhtYlmz Nsrn1 ben bugün gittim.tahlillerim vardı onun sonucu çıkcak die sordum dr uma.yarın burda olurmusunuz geleyimmi die.yarında cumada burdayım dedi bilmiyorum dr a yada hastaneye göre mi değişiyorki grev olup olmadığı🤷🏻♀️
SbhtYlmz Deletedmom52620 o postta size ve yazdıklarınıza sonuna kadar katıldım ama o posta yorum yapmak istemedim çünkü yaklaşık bir ay önce yine böyle grev le ilgili bi posta aynı sizin gibi bi yorum yapmıştım ve kendini eğitimci olarak ifade eden bir terbiyesiz yüzünden çok aşalayıcı ve çirkin bi üslupla linç yedim.böyle insanlarla ve böyle kaoslarla bida asla muhattap olmayı düşünmüyorum
Deletedmom52620 SbhtYlmz teşekkür ederim canım ama bizde haklıyız benim ölene saygım var öldürülmeseydi keşke haketmedi ben zaten içimden Fatiha mı da okudum duamı da okudum doktora zaten kesinlikle birşey demedim ben karşılaştığım doktorlara laf söyledim gerçekten ben hadi gencim orada bekliyorum ya yaşlı amca ya 70 80 yaşında yazık ne üzüldüm eşim bile sakin ol dedi ya keşke o adamın yanında bir evladı olsaydı da ezdirmeseydi kendi babamı hayal ettim bir an içim parçalandı gerçekten doktorlarında biraz kendine çeki düzen vermesi gerekiyor bak kaçtane riskli gebelik var ya Allah göstermesin birşey olsa hani bu devletin doktoru hastanesi nerede boşuna mı yapılıyor koca koca şehir hastaneleri onların dokunulmazlığı var diye de bizlere bu şekilde davranamazlar okumuş dirsek çürütmüş diyorlar başka meslek okusaydı kardeşim ben mi dedim doktor ol diye senşn sabrın selametin yoksa başka bir meslek yap hukuk oku sen onda iş var para var kariyer var diye okumuşsun..
haklisinesracim Nsrn1 randevusu olanlar hastanelerini arayıp sorsun ben aradım sordum çalışıyoruz yarın bizde grev yok dedi. Ankara Gülhane Eğitim ve araştırma
SbhtYlmz haklisinesracim sizin yorumlarınız bana başlarda çok sert geliyordu ama enazından üslubunuz çok düzgün ve gerçekten objektif,dürüst,reel yorumlar yapıyorsunuz💕
SbhtYlmz Deletedmom52620 aynen öyle.bu ülkede kimse öldürülmesin kim hak eder böyle bişeyi.benimde o zaman anlatmak istediğim meslek kutsallığı die bişeyin olduğu.özel hastaneye giden bi şekilde işini görebiliyo ama gidemeyenler çok mağdur.ne dr lar ne halk nede başka meslek grupları öldürülmesin azarlanmasın haksızlığa uğramasın ama bu halk olarak bizim elimizde deilki şuan biz mağdur oluyoruz biz napabiliriz.ama çok başka yerlere çekildi ve gerçekten asla saygısızca bi yorum yapmamıştım.ama böyle birkaç kişi var saldırmak için bekliyo.avukat kesilmişler sanki.bide diyolarki böylelerine müstehak dr suz kalsınlar akılları başına gelir(bizim gibiler için).ya bizim ne suçumuz var herkes aynı fikirde olmak zorunda deil ama üslubunu bozmadan konuşmak zorunda
Temmtemm NazliErdoganSavran ikili test 13. Hafta dolunca yapılmıyo. Bende 14+3 de gitmiştim ultrasonda 14+6 çıktı sadece ultrasonda baktılar günün geçtiği için kan veremezsin sistem kabul etmiyo dediler 13. Hafta dolmadan gelmen lazımdı en son 13+4 falan olmalısın dediler. Sonra 3 lü test yaptırdım, ayrıntılı yaptırdım ayrıntılı ultrasonda ense kalınlığı sınırda çıkmıştı. şuan 34 haftamdayım.
Domatesbiberpatlican Hilalyildirim doktorların öldürülmediği dövülmediğü ve sizlere daha fazla zaman ayırdığı zaman
Deletedmom52620 SbhtYlmz o kadar çok şey diyorlar ki yaşamayan birşeyleri bilemez bana göre herşey hava hoş birde mecbur kalıp gitmek zorunda kalan insanlar itiliyor aşağılanıyor gene birşey demezdim amacım doktora laf söylemek değil benim fikrim bende kalır okur geçerdim sadece o bayanın konuşma ve insanları aşağılamasından dolayı yazdım. Benim fikrim budur ister savunursun ister savunmazsın ama üslubuna dikkat edersin yazı yazma şekli sanki dışarda herkes seri katil onun kocasını bekliyor kapılarda siviller caniyiz gibi yazmış zaten bayadır görüyordum böyle doktor vs şeylerinde hemen birşeyler yazıyordu pusu da bekliyordu. okuyordum hep bir savunma metodu amacı hamilelik uygulamasında kaosa sürükleyip geçip kenara izlemek insan neden korkar biliyor musun hatası varsa korkar birşey yapmışsa korkar ve uyarır bu her zaman böyledir o psikolojiyle yazıyor çiziyor konuşuyor yoksa asla böyle birşey yazman ama resmen bu doktor olayından faydalanıp kocasını övmek kendisinin bilgisini tartmak herkese cahil diyor o zaman ne işin var burada cahilsek.
Afra_123 Öldürülmediklerinde de grev yapıp bakmiyorlardi. Kimsenin suçlu yada suçsuz yere katledilmesini asla kabullenemeyiz ama onlar da grev yaptıklarında onca insan var hasta olan kimi ağır hasta yoğun bakımında belki son dakikalarını yaşıyorlar ufak bı müdahalede kurtulacaklarina onca insan yok pahasına vefat ederken sadece doktorlar diye bu yaptıklarını hosgorecek değilim.