• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5 şu kilo almayanlar ne diye yazıyor ki bende aldım bu sefer son aylar çok zor oluyor ama

Seyma5 2 kilo almisim 26 haftaligim 68 ile hamile kaldim 70 ile devam saglik ocagi olcumu bunlar tabi☺

33.haftadayim 14kilo aldım kilo almayanlar hiç yemiyor mu ben sabah uyanip kendimi dolabın önüne zor atıyorum beş adım yurusem açlıktan başım dönüyor 😂😂😂😂

Seyma5 28+6 10 kilo aldım bende 15 kiloyla kapatırsam hamileliğimi benim için iyi olur kızımda 30 kilo almıştım ☺️

Seyma5 21 hafta 3 kg aldim henuz insallah boyle yavas ilerlerim

Seyma5 😂😂😂😂 hayatımda 42 yi ne kadar yesem geçemeyen ben bile 10 kilo Aldım 🤣

Seyma5 56 kilo ile öğrendim hamileliğimi şimdi 33+5 tartı 70 kilo gösteriyor 14 kilo almışım ya maşallah bana wösösödsös biraz boydan kurtarıyorum o kadar belli olmuyor sanki

Ayseaysa maşallah diyelim o zaman bende ne varsa yiyorum ama bende fazla etki etti sanırım 😅😅😅😅

Seyma5 ikizler 27 hafta 7 kilo, şekerden sonra 4 kilo verdim gram gramda veriyorum .

Gmz-gmz hamileliğim çok zor geçti ilk 4 ay zaten hiç bir şey yiyemedim kustum sonrasında da iştahım oldukça yedim kendimi hiç zorlamadım

sym25_

Seyma5 13. Haftamdayım 5 kilo verdim bulantılarım var. Bide gebelik şekeri çıkınca sağlıklı beslenip spor yapıyorum.

Aysen17 nasıl başardınız 🙃bende kalp hastasıyım almamam lazım da

anne96 onun kilosunu suyunu falan hesaplayarak söyledim ztn hamile kaldığım kilonun asağısındayım

Seyma5 ilk gebeligimde toplamda 20 kg almistm. 2. Gebeligimde ise 35. Haftadayim toplamda 5 kg aldım. Yeme alışkanlığımi değiştirmedim ama almadım nedense.

Oğlumda 20 kg almıştım ama bunda alacağıma veriyorum 13 haftalık 5 kg vermişim ☹️