• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5 o bazı insanlar benim de çok piskolajimi bozuyor sanki isteyerek alıyoruz ne kadar dikkat etsem de alıyorum zaten kilo takıntım var insanlarda konuşunca sinir oluyorum

Melike_Atalan uzulme canim bende senle ayni haftadayim ben senden cok aldim kilo 😄🌹

Derya3757- 7+5 im bende iki kilo aldım. Ama kilo değilde regl zamanı bi şişkinlik oluyor ya karın bölgesinde normal de olan pantolonlarımız da bile bel izi çıkar öyleyim inşallah kilo değildir. Bende bu durumla kendimi telkin etmeye çalışıyorum

1. Haftamdayim 11 kilo almisim bence normal hamileyiz illaki alicaz 😊

Seyma5 ikizlere hamileyim 29.haftamın içindeyim çok şükür🤲🏻en son 27. haftamda gitmiştim kontrole +10.5 la devam ediyorduk

Seyma5 şu anda 29+4 diyetle dikkat ediyorum toplamda 5 kilo aldım 🤗

Ay sonu doğumum şuana kadar 23 kilo aldım ama hepsi bnm değildir cnm bunun plesentası var bebeği var suyu var ödemi var varda var

Seyma5 normalde zayifmiydiniz zayıflar fazla alıyorlar
Doğumdan sonrada gidiyor geri bosverin he he deyin daha da alcamm top gibi olcam sefam olsun deyin hahaha😂😂😂

Seyma5 68 le hamile kaldım şuan 19+3 uz 71 oldum 😄 çok mu az mı bilemiyorum ama alsam da fazla herturlu veririm doğum sonrası azimle çalışan duvarı deler diye bı söz var o hesap shsgshsj

Seyma5 Çok kilo almadım ben aktif çalıştım yeni doğum iznine ayrıldım 33. Haftanın sonundayım 5,6 kilo almışım

Seyma5 37.haftamdayim 6 kilo aldım.En başından beri tamamen geçmeyen bulantılarım var onun için öyle çok iştahım açılmadı.İlk hamileliğimde 20 kilo almıştım sağlıktan yana sıkıntı olmasın yeterki bebiş doğunca 6 ay içinde hepsi gitti kiloların☺️