• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5 bende ayni hfta ayni kilo bosver ya aman ye can bogazdan gelir

32 haftada 13 kilo aldım, başlangıç zayıf olduğu için 16-17 de alabilirsin diyor doktorum 🥲

Seyma5 16. Haftayız ikiz gebelik 4 kilo aldım daha fazla almam umarım 😅

Seyma5 36 haftalık gebeyim 52 ile başladım şimdi 72 kiloyum 20 kilo almışım 😂😂😂daha olsa dahada alırım çünkü gebeyim kimseyi alakadar etmez 😂

Sinoshyy 80 kg hamile kaldım 6.aya görmek uzereyiz daha hiç almadım ama iştahım açıldı artık sanırım alirim

Seyma5 23.haftanın sonlarına geldim 6 kilo aldım

Seyma5 hamileliğe başladığımdan bugün itibariyle tam +5.5 kg fazladayım ancak ilk aylar 4 kg verdiğim için bu durum böyle :) totalde 9.5 kg almışım başta verdiğim o 4 kiloya çok minnettarım şimdi 😂 fazladan + 5.5 kilom var 36+4 haftayız :)

Seyma5 19. Haftada kilo almaya başladım 26. Haftada 6 kilo almıştım toplam, gebelik şekeri çıkınca diyete başladım şimdi 31+5deyim hala kilo almadım hala +6 kiloylayım ama bebek haftasına göre uyumlu sağlıklı, kendim yaşadığım için söylüyorum kilo almış olman durdurmana engel değil doğru dengeli beslenme ile olur herşey yoluna girer

Seyma5 30 haftalıgız 20 kılo aldım 😅😅😅😅😅 oha söylerken bıle utanmıyorum artık 52 idim 72 yim suan

Seyma5 38+1 im 8 kilo almışım ama zaten kilolu hamile kalmıştım. Doğumdan sonra gidiyor hepsi merak etme :)

1. Trimesterin son günündeyim 2 buçuk kilo aldım.

Seyma5 biz daha 6 haftalığız şimdiden 4 kilo aldım sonrasını düşünemiyorum 😂