• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5

1. Hafta 10 kilo🙆‍♀️
    50 kiloyla hamile kaldım 60 oldum ama çok belli olmuyor zayıf hamie kaldığım için
    Normalde 27 haftalığız ama bebeğimin ölçüleri 1 hafta önden gidiyor

Seyma5 şu kilo almayanlar ne diye yazıyor ki bende aldım bu sefer son aylar çok zor oluyor ama

Seyma5 2 kilo almisim 26 haftaligim 68 ile hamile kaldim 70 ile devam saglik ocagi olcumu bunlar tabi☺

33.haftadayim 14kilo aldım kilo almayanlar hiç yemiyor mu ben sabah uyanip kendimi dolabın önüne zor atıyorum beş adım yurusem açlıktan başım dönüyor 😂😂😂😂

Seyma5 28+6 10 kilo aldım bende 15 kiloyla kapatırsam hamileliğimi benim için iyi olur kızımda 30 kilo almıştım ☺️

Seyma5 21 hafta 3 kg aldim henuz insallah boyle yavas ilerlerim

Seyma5 😂😂😂😂 hayatımda 42 yi ne kadar yesem geçemeyen ben bile 10 kilo Aldım 🤣

Seyma5 56 kilo ile öğrendim hamileliğimi şimdi 33+5 tartı 70 kilo gösteriyor 14 kilo almışım ya maşallah bana wösösödsös biraz boydan kurtarıyorum o kadar belli olmuyor sanki

Ayseaysa maşallah diyelim o zaman bende ne varsa yiyorum ama bende fazla etki etti sanırım 😅😅😅😅

Seyma5 ikizler 27 hafta 7 kilo, şekerden sonra 4 kilo verdim gram gramda veriyorum .

Gmz-gmz hamileliğim çok zor geçti ilk 4 ay zaten hiç bir şey yiyemedim kustum sonrasında da iştahım oldukça yedim kendimi hiç zorlamadım

sym25_

Seyma5 13. Haftamdayım 5 kilo verdim bulantılarım var. Bide gebelik şekeri çıkınca sağlıklı beslenip spor yapıyorum.

Aysen17 nasıl başardınız 🙃bende kalp hastasıyım almamam lazım da

anne96 onun kilosunu suyunu falan hesaplayarak söyledim ztn hamile kaldığım kilonun asağısındayım