30 hafta 10 kilo aldım👍🏻
Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
25 hafta 10 kilo aldım ☹️😒
36+5 hamileyim 11 kilo aldım😁💙
Seyma5 herkes aldığı kiloyu yazmış. Ama şunu unutmayın herkesin hamile kaldığı kilo, bulantı olup olmaması, ödem tutup tutmaması bu süreci etkiler. Bence kendinizi kendinize göre değerlendirin ve sağlıklı beslenip sağlıklı kilolarda olmaya çalışın.mesela Ben hiç ödem tutmuyorum hamileliklerde o sebeple çok kiloda almamış oluyorsunuz. Ama biliyorum ki bazı arkadaşlarım gerçekten ödemden sisiyor ve tartıda rakamlar epey büyüyor.. hepsi de geçiyor. Ödem tutanlar çok daha kolay veriyorlar doğum sonrası. Kimisi de zaten çok kilolu hamile kalıyor doğuma kadar 1-2 kilo alıyor. Bu çok normal ve gerekli zaten. 50 kilo hamile kalan biri 2 kiloyla tamamlamaz ama. Yani kıyaslar yanlış oluyor.
Seyma5 24. Haftadayım hiç kilo almadım daha
Seyma5 bence kilo olayını kimse ile kıyaslamayın. Çünkü bir çok faktör var; hamile kalınan kilo ve boy orantısı önemli. Kimi 5 kilo aldım diyor ama zaten çok kilolu hamile kaldığı için olması gereken o oluyor. Ya da çok zayıf hamile kaldıysanız kilo artışınız normalin üstünde oluyor. Herkesin vücut yapısı ve kilo alım hızı farklı Kimse ile kıyaslamayın kendinizi, Önemli olan sağlıklı olmanız, doğum sonrası hepsini verirsiniz sıkmayın canınızı
Seyma5 çok çok şükür 4bucuk aldım Dr 6kilodan falaza alma demisdi başardık galibemm
Nesli8998 aslında normal bence canım her aya 1kilo düşünürsek. Ki 7.aydan sonra alacakmışız.E 9ay boyunca 12-15 kilo arası normal diyor tüm doktorlar.ama bizim doktor neye takıldı anlamadım.
17 haftalık 5 kilo verdim
Seyma5 29. haftadayım 8 kg aldım 🥲
Diyetisyen araştırmasindayim bende şuan hangisine başlasam karar veremedim aranız da var mı diyet uygulayan
34hafta bitti 54kiloyla kaldım 20kilo aldım şuan 74 kiloyum 4ay kusmama rağmen ilk hamilelikte hep böyle fazla alınıyr sanırım 😅
34+2 2.5 kilo almısım kızz 😂
Seyma5 valla en son 25+4 te gittim doktora 11 kilo almışım çok mu dedim gayet normal dedi boyunda var zaten 90 a kadar taşırsın dedi 29+2 yiz daha gidemedik ne kadar oldum bilmiyorum 😳