Seyma5 15+3 hiç kilo almadım afedersiniz ama hayvan gibi de yerim yani normalde de aşeren canı sürekli bişeyler isteyen biriyim 😂😂boğazımı hiç kısmadım öncesi nasılsa hamile kalınca da öyle devam etti hatta artı bile ama daha kilo almadım bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum artık 😂😂❤️
Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
29.haftama girdim 10 kilo aldım
Seyma5 18 gün kalmış doğumuma 24 kilo aldım 😂😂göbeği bile olmayan bi insandım ben de şaşkınım 😂
- Haftadayız 19 kilo 🫠🫠
Melike_Atalan benim de 25 bitmek bitmek üzere 7 aldım bu haftalarda 8 kiloya kdar normalmiş ucundayız 😀
happykrkmzs aynı ben 🤧
Seyma5 ben 8 aylığım şimdiye kadar 5 kilo tek almışım 60 lan hamile kaldım şuan 65 kiloyum
Seyma5 28 haftalık hamileyim 45 le hamile kaldım şuan 60 kiloyum aman boşver bebişlerimize gitsin aldığımız kilolarda inşallah gerisi kolay verilir yani 🥰🤰🏻❤️
32+5 8 kilo aldım
abcdninannesi bazen çok takıyorum istediğim gibi giyinemeyşnce özellikle 😂bazen de diyorum ki biraz daha fazla ye 😂geri dönüşü yok şu saatten sonra
Seyma5 31 haftalık olcam 2 gün sonra 13 kilo aldım😭😭
Seyma5 31 haftalığım şuana kadar 11 kilo aldım. Hiç takma kiloyu doğumla beraber zaten 8 kilo gidiyor ortalama sonraki günler ve haftalarda da gidiyormuş yani kafadan eksi 10 kilo oluyor. Fazlalığı da dikkat ederek verirsin. Bana zaten doktorum dedi hiç bir şey yapmasan bile garanti 8-10 kilo alınıyormuş bebek, suyu, plasentası, kan hacmi, ödem derken
Kubrailkan bende bı o kadar gidicem canım tek değilsin 😂😂
Seyma5 34. Haftamdayım 8 kg aldım toplam🙂
32+6 12 kilo aldım 😀😀😀 aman yiyin gitsin öylede böylede doğumddan sonra diyet yapılacak zaten doya doya şimdiden yiyelim bari 😀😀😀 hem yemezsek 😀😀 bebelerde doğum lekesi olur kendimi böyle motive edip hiç takılmıyorum aldığım kilocuklara
happykrkmzs yine benden bahsediyorsun :) doğumdan sonra içimden bir ses vereceğimi söylüyor nedense :)
Cennetgencer vaşlah helal olsun ya nasıl başardınız😶😶
Seyma5 ne sen sor ne ben soyliyeyim 🤣🙈 son ay resmen sistim 🤦🏻♀️