33 haftalık olduk bugün 8 kilo aldım 🥹
Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
31 hafta 7 kilo
Cok kilo annecim 😅
Seyma5 35 haftalığım 15 kilo aldım 🤦🏻♀️
27 haftalığım 10 kilo verdim 2 kilosunu geri almisim bebiste 900 grdi geçen hafta ama gören inanamıyor hamile olduğuma 🤷♀️
Zeyzeynep27 bende 26 7.5 kilo bacaklarim fan soba borusuna döndü inşallah bundan sonra yavaş gideriz 🤲🥲
33+0 16kg
Seyma5 Aynen 27 haftalığım, 13 kg aldım 😞
Seyma5
Ne çok be saçmalıyor kim söylüyorsa asla takma bile iki canlısın tabi ki kilo alıcaksın kimsenin sözüne bakma canım sağlıkla bebeğini kucağına aldıktan sonra alınan kilonun hiç önemi yok ☺️ Var ki yiyoruz sizde yiyin diyorum ben 😂
Seyma-Aslan00 bende
38+1 deyim 16 kilo aldım ☺️
Ben 11.haftama girdim 3 kilo verdim bakalım ilerleyen zamanda kaç kilo Alaçam☺️🥲
İlk hamileliğimde toplamda 20 kilo almıştım, ikinci hamileliğim 19. Haftadayım 3 kilo almışım. İnşallah son aylar çok hızlı kilo almam 🥲
Sbm050421 e dolayısıyla hamilelik boyunca sıfır kilo almış oluyorlar. Bunda ilginç bir şey yok. hamilelik başlangıç kilosuyla bitirme kilosu aynı olunca kilo almamış olunuyor. Ben de onlardan biriyim. 8 kilo verdim ilk 4 ay, sonra da sağlıklı beslenme listesiyle devam ettim. 35. Haftama giriyorum hala başlangıç kilomun 3 kilo altındayım. Bu 4 hafta hiç almayadabilirim, max 3 kilo alarak, hamilelik boyunca hiç kilo almamış olarak da tamamlayabilirim. Doktorum da
tebrik etti defalarca. Zaten en fazla 10-11 kilo alınmalı o da zayıfsanız diyor doktorlar.
Ben neden 26.haftada sadece 2.5 kilo aldim? Normal mi bu ya?