Snmoyk daha önce doktorlar grevdeyken Allah belalarini versin gibi beddualar okuduğumda beri foruma yazmıyorum,yani ne kadar duyarsız terbiyesiz bir toplum olduk nasıl oldu bu müslüman bir ulkede yaşarken ne hallere düştük,benim ablam 10 sene uzman olmak için çalıştı çabaladı gördüğü muamele tuvalete dahi gittiğinde bela okuyan insanlar,ne ölüm tehditleri ne isittikleri kötü sözler hiçbirini haketmiyorlar,10 yil okuyup kazandıkları parayı kuruşuna kadar hakettikleri halde aldıkları para bile halkın gözüne batıyor yazık çok yazık bugün gencecik bir doktor öldürüldü,daha hastanelerde xray cihazi yok sağlıkta şiddet yasasi zaten yok halk olarak 10 larva yılda yetişen doktorlarimizi kaybeddiyoruz yeter artık,yorum yaparken lütfen o doktorların iş bırakma disinda yapacakları birşey olmadığını düşünün biraz empati kurun ve lütfen kötü yorumlar yapmayın doktor yakını olarak çok üzülüyorum,bebeğimin takibi için uygulamayı silmek istemedim,çok uzuluyorum kötü yorumlara,bela okuyan lar belalarini Allah’tan bulurlar!!!!