Sedaaa95 o sonuc temiz gelicek allahın izniyle canım boşuna strese giriyorsun yanılma payı olabilir doktorun dua et Rabbime bırak en hayırlısını verecektir ben ne kadar cok sorunlarla karsılastım kızamıkcık değerim yüksek cıktı ankaraya tahlilim gitti orda da tahlili yüksek cıkarsa bebegi alacağız dediler cok şükür tertemiz geldi sonucum o bitti başka sorun dediler o da temiz oldu suan tek sorunumuz suyumuz sınırda azalmış ama bu da kesin Rabbim e emanet ettim inşallah kontrole gittimde suyumuz artmış olur ben iki cennet kuşu annesiyim 10 ay oldu ikizlerimi toprağa verdim 😞 herşey leri cok güzeldi hicbi sorun yokken Bi anda suyum geldi acılmam oldu 23haftada doğdular 13gün yaşam savası verdiler ücgün arayla kaybettim ikisini de Rabbim herseyin hayırlısını versin inşallah kuzum iyi düşün iyi olacaktır ve ne kadar cocuklara engelli diyen doktorlar oldu cevremedekilere sağa sağlam bebekler doğdu umudunu kesme eğer öyleysede o da rabbimin gönderdiği Bi melek imtihanımız o da Bi can Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah