Kleopatraa A_syma Yaaa ne güzel hayırlı olsun 😊Demek her ihtimale karşı böyle böyle yapıyorlar anladım içim rahatladı çok teşekkürler🥰
A_syma Kleopatraa Rabbim bir avazda kurtarsin insallah :) darisi 2. Dogumuma benimde Bu gece korumasiz bir iliski ile ılık dus deneyebilirsiniz. Yasak degilse 🌸
Kleopatraa A_syma Amiinnnn hepimizi inşallah 🤲Hayır yasak değil deneyeceğim🙈 Squat ve yürüyüş yapıyorum şu an bakalım 😊
Ebrucm Kleopatraa bende sabah doğuma gircem normal doğum olcak doktorum özellikle tok karnina gel enerjiye ihtiyacımız olcak dedi
Kleopatraa Ebrucm Ya bende öyle düşündüm sonuçta fazla efor sarfedeceğiz, enerjiye ihtiyacımız var.. Ayy bilmiyorum kafam çok karışık sabah nolcak bakalım.. Size de güzel doğumlar hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🥰
girl_boy_annesi Kleopatraa bencede sezaryene alma planı var bende suni sancı ile doğurdum çağırdı beni ve kesinlikle aç gel demedi hatta gittim akşam Suni takıldı yemek bile getirdiler normal Doğum da yemek yemek serbest
Kleopatraa 1oznuur Hadi yaaaa.. Benimde normal görünüyor ama doktor kendini zora sokmamak için sezeryana hazırlık yapıyor gibi görünüyor.. Bakalım ne olacak sabah çok merak ediyorum
Zadekuzu Canangnctr 24 saatten fazla ac susuz kalmis oldum ben hatta doktorum anca sabaha dogurursun dedi neyseki gece dogurdum yoksa acliktan bayilirdim herhalde😊
Canangnctr Zadekuzu Vala bende gece 1 gitim susadim vermediler sabah 11 de doğurur doğurmaz buz gibi su içtim
Mrysmg Kleopatraa ne yaptim ki canim allah hayirli vesaglikli evlat nasip etsin. Doğumun yakin oldugu icin her an dogurma durumun vardir o yüzden hazırlıklı ol diye soylemislerdir de doktorun neden sezaryen istiyor orayi kacirdim hepsi normal diye tutturur cogunlukta
Kleopatraa Mrysmg Amiinn Amiinn sağol canım, hepimizinkini inşallah 🤲🥰 Ya izne ayrılacak ayrılmadan olsun kafasında sanki ve kendisi sezeryancı gibi zorlamak istemiyor
Star25 Kleopatraa inşallah canım. Ben de suniyle doğurdum sabahtan yatisim yapıldı ama bana kahvaltini güzelce yapıp gel demişti doktorum. Fitil verdi önce 3 cmde kaldı açıklık. Ertesi gün serumla verdiler suni sanciyi acilmam öyle ilerlemişti. Benimki de istersen sezaryen yapalım dedi ama ben sonuna kadar normal olsun istedim çok şükür oldu
Kleopatraa Star25 Çok şükür ne güzel.. Bilmiyorum canım ya bir şeyler yeme demesi kafamı karıştırdı sabah gidip göreceğim inşallah
Mrysmg Kleopatraa özel hastane ise zorlamamasi normal devlet olsa tutturur normal diye genelde oyle benim bildigim 🤣🤣