MinikBrokoli nurannee- meyve ye özellikle kayısı ve bol bol su iç , günde 3 litre neredeyse sonra rahatlarsın ( ayrıca sebze ağırlıklı yani bolbol salata) eminim kabızlık geçecektir 🙏🏻
MinikBrokoli yagmur_225 benimde ara sıra ağrıyor bol mentollü diş macununu yatmadan önce fırçalarken süreyi uzatıyorum,bekletiyorum ağzım iyice mentollü olsun diye işim bitince direkt uyuyorum geçiyor 🙏🏻
humeyrasmother Ceren3510 bende kilolıyum nasıl doğum olacak bilmiyorum 161 boy 92 kiloyum sizin boy kaç
Gazeeeee Ferah4 bel ağrıları adet ağrıları gibidir her ay adet olur gibi bel ağrısı olur bence çünkü benimde bazen ağrıyor ve geçiyor 8 inci haftaya gidicem bende Allah’ın izniyle..kendini strese sokma çünkü bebekte etkilenir
yagmur_225 bbaskan benim de şuan sol kasığım çok ağrıyor bildiğin sızlıyor.. hemen yattım belki uyursam geçer 🤲🏻🥺
nevauraz İnsallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Bende 4+3 deyim 13 temmuza randevumuz var kısmetse keseyi görecez. Beta kaçtaykem keseyi gördünüz ve ne zaman kalbini dinlediniz tecrübeli arkadaşlar bizleride aydınlatın lütfen 😍
yagmur_225 nevauraz hayırlı olsun😊 5 haftalıkken keseyi gördük 6+3 de kalp atışını duyduk çok şükür 🤲🏻🥰
pamia nevauraz 5+1 de keseyi gorduk bugun 6+1 dede bebegi ve kalp atisini dinledik rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayida nasip eylesin
Gazeeeee nevauraz ben 6 inci haftada keseyi gördüm ve 7 inci haftada da kalbatislarini duyabiliyoruz artık 🌸
Hande3535 yagmur_225 bende 5+5te gittim kese görünüyor ama henüz bebeği göremedik. Birde ilk öğrendiğimizde kanda çıkan betaya göre biraz geriden geldiğimi ve geç döllenme olabileceğini o yüzden geriden takip edebileceğini söylemişti. Şuan bebeği görmemiş olmamız normal mi sizce?
yagmur_225 dilekom Allah yardımcın olsun Canım Rabbim tez vakitte feraha çıkarsın seni🤲🏻 7 haftalık olduğunda gidersen kalp atışını keseyi vs. Görebilirsin.
Esratufan Ben 4+3 ken öğrendm doktor keseyi göremedi betam 270 çktı dış gebelik olablr kan testine göre anlıcaz dedi bende kan testi vermedm 7 . Haftama kadar beklicem çnkü herhangi ters bi belirti olşmadı 4 haftalıkken kese görnmezmiş zaten ama ilk gebeliğimde bunu demesi çok canımı sıktı üzdü
bade899523 Esratufan merhaba sizinle aynıyız, ben de dün öğrendim 4+3 te, betam 270 çıktı benim de. Ama doktora çok erken olduğu için gitmedim. 5 haftadan önce kesenin görünmesinin zor olduğunu söylediler zaten, canınızı sıkmayın.🌸
Ceren3510 Esratufan şuan aynı durumu yaşıyorum 5+0 kese yok beta artışı gayet iyi dedi ağrı kanamada yok direk yarında görünmezse detaylıya gondercem yoksa kürtaj dedi
Sinoshyy Esratufan mrbha oncelikle dilerim ki normal gebeliktir ve saglıgın yerindedir insallah. Fakat bende bir dıs gebelik gecirdim betam bile artiyordu sürekli ama ben biselerin yolunda gitmedigi hep icime dogdu ve 2günde bir gittim doktora 3. Gitmem de tüpümü patlatmıstı ve icorganlarıma kan sızıntıları vardi neredeyse öldürüyordu beni 5dk icinde ameliyata aldılar sag fallop tüpümüde aldılar ne yazikki tek tüpüm kaldı ama Allahtan ümit kesilmiyor tek tüpüm olmasına ragmen 8ay sonra tekrar hamile kaldım ve suan tek duam insallah bu sefer saglıklı bi gebeliktir komtrole 15temmuz gidicem🐣 fakat suna değinmek isterimki, ne kadar cabuk elinizi tutqrsaniz kendinize o kadar az zarar vermis olursunuz. Oncelik kendi saglıgımız❣️