Gazeeeee Ferah4 bel ağrıları adet ağrıları gibidir her ay adet olur gibi bel ağrısı olur bence çünkü benimde bazen ağrıyor ve geçiyor 8 inci haftaya gidicem bende Allah’ın izniyle..kendini strese sokma çünkü bebekte etkilenir
Gazeeeee nevauraz ben 6 inci haftada keseyi gördüm ve 7 inci haftada da kalbatislarini duyabiliyoruz artık 🌸
Aysennii 7+1 bugün kalp atışını gördük herşey çok güzel ama çok şiddetli bulantılarım var ve kusma dahil dr ilaç yazdı yarın alacağım umarım iyi gelir hiç bisey yiyemiyorum doğru düzgün herseyden tiksindim
rizelipek yagmur_225 tam 8+3 haftalık hamileyim ilk haftalara göre çokk daha iyiyim ay ilk haftalar neydi öyle yataktan kalkamıyordum sanki 8-9 aylık hamile gibi ağrıyordu belimm 😢😢 bir kere de istiğfar ettim şuanda iyiyim ama iştahım yok
bade899523 Esratufan merhaba sizinle aynıyız, ben de dün öğrendim 4+3 te, betam 270 çıktı benim de. Ama doktora çok erken olduğu için gitmedim. 5 haftadan önce kesenin görünmesinin zor olduğunu söylediler zaten, canınızı sıkmayın.🌸
Esratufan bade899523 kesinlikle 5 haftalıkkende kese görünmüyor 6. Haftasında anca görülüyor o yüzden 7. Hafta gitmek en mantklısı hem kalp atışını duyarsınız hemde bebeğin tüm gelişimini görmüş olrsnuz🙏🏻
Ceren3510 Esratufan şuan aynı durumu yaşıyorum 5+0 kese yok beta artışı gayet iyi dedi ağrı kanamada yok direk yarında görünmezse detaylıya gondercem yoksa kürtaj dedi
Esratufan Ceren3510 canınızı sıkmayın bence doktorlara çok takılmamak gerekiyor tıbben her ihtimali düşünüp onlem amaçlı diyorşar bnde etkilenmemek için 7. Haftama kadr ultrasona gitmemeyi düşünüyrm en mantklısı kalp atısıını ve bebeği görmek çnkü erken gdnce üzücü bişe deseler bizler çok etkileniyrz çnkü
Esratufan Ceren3510 başka doktora görnmenizi önerrm ben bika doktora gttgmde 5+3 gnlüğüm ultrasonda görülürmü görnmeyeblr 6. Haftanı bekle dedi
Hande3535 Ceren3510 yani kürtaj için erken değil mi? Eğer geç döllenme söz konusuysa zaten görünmemesi normal. Doktorların işini sorgulamak haddimize değil ama bence farklı bir doktora daha görünün derim.
ardaada Ceren3510 bekleyin ya da farklı bir doktordan görüş alın. Geç döllenme söz konusu olabilir. Benim de bu şekilde geç döllenme oldu. İlk başta sat tarihime göre aynı şeyleri bana da söylediler. Beta artışı vardı ancak sata göre 5 hafta olmasına rağmen kese görünmedi. 1 hafta aralıkla yapılan kontroller ile sonrasında geç döllenme olduğu anlaşıldı ve sat tarihi değiştirildi. Umarım sizin de her şey yolunda gider 🙏
Ceren3510 Esratufan evet kesinlikle insan ister istemez korkuyor kötü şeyler duyunca.5 haftalıkken görmeyen çok var doktor direk kötü şeyler soyledi
Ceren3510 Hande3535 bende öyle düşünüyorum direk kötü düşündü çıkarken de kesin dış gebelikmi deyince hayır kilodanda görünmeyebilir yarind etaykida goruncegide kesin değil dedi kafam karıştı benimde.kuzenimde doktoru 6 haftalık olunca gel demiş ben daha yeni 5 haftaligim
Uykucu11 yagmur_225 8+5 midesi bulanmayanlar bana göre çok şanslı. Yediğim herşeyi geri çıkartıyorum ne çubuk kraker ne prillam hicbirsey etki etmiyor. Umarım bugünler çabucak geçer
Fundayakut yagmur_225 Ben yarın 10 haftalık olucam 4 gündür miğde bulantısından ne uyuyabiliyorum ne bişey yiyebiliyorum ve bu ilaçlı halim 😓😒😅